cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Mivardi Method Gel Sweet Corn 100 ml Boster

Ti univerzalni tekoči ojačevalci so enostaven in učinkovit način za povečanje uspeha pri ribolovu krapov. Povečajo privlačnost bojlijev, peletov, metodnih mešanic in drugih vab, vključno s PVA mešanicami, ki se zaradi svoje sestave ne raztopijo....
Na poti 5 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost
Boster Mivardi Method Gel Sweet Corn 100 ml Boster

Mivardi Method Gel Sweet Corn 100 ml Boster

3,99 €

Koda izdelka: M-RAMEGBSWC01 | ID: 1127691

Mivardi Method Gel Sweet Corn 100 ml Boster

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ti univerzalni tekoči ojačevalci so enostaven in učinkovit način za povečanje uspeha pri ribolovu krapov. Povečajo privlačnost bojlijev, peletov, metodnih mešanic in drugih vab, vključno s PVA mešanicami, ki se zaradi svoje sestave ne raztopijo. Ta gel potone na dno vodnega stolpca. Po nanosu neposredno na vabo ali vabo in vrženju v vodo pride do takojšnjega in zelo pomembnega širjenja signala okusa. Okoli vabe in v njeni neposredni bližini na dnu se bo začela oblikovati vidna barvna meglica. To močno poveča vaše možnosti za privabljanje rib in ugriz. Vendar se gel postopoma raztopi in zato na vabi zdrži dolgo časa. Method gel boosterje lahko uporabljate brez tveganja v poljubni količini, ki jo lahko prilagodite glede na vrsto vabe in vaše individualne želje ter pogoje ribolova.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Okus

Serije


Mere in teža

Prostornina


Država

Zasnovan v

Češka

Država izvora

Češka