cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Mivardi Method Particle 1 kg Scopex-Vanilija

Skrbno izbrana mešanica vrhunskih zdrobljenih delcev za krapolov. Posamezne vrste semen so poparjene in nato zdrobljene v mešanico z optimalno zrnatostjo in lepljivostjo. Ta najnežnejši način toplotne obdelave ohranja naraven okus in aromo. Pri...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-18
Semena Mivardi Method Particle 1 kg Scopex-Vanilija

Mivardi Method Particle 1 kg Scopex-Vanilija

5,99 €

Koda izdelka: M-RAMEPASCV10 | ID: 1127683

Mivardi Method Particle 1 kg Scopex-Vanilija

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Skrbno izbrana mešanica vrhunskih zdrobljenih delcev za krapolov. Posamezne vrste semen so poparjene in nato zdrobljene v mešanico z optimalno zrnatostjo in lepljivostjo. Ta najnežnejši način toplotne obdelave ohranja naraven okus in aromo. Pri uporabi se ohrani tudi maksimalna privlačnost naravnih sestavin in ne prihaja do izgube hranilnih snovi, kot je to pri kuhanju v vodi. Mešanica ima rahlo kiselkast okus, ki ga povzroča dodatek majhne količine mravljinčne kisline. Deluje kot atraktor za ribe in hkrati opravlja funkcijo nežnega naravnega konzervansa. Method particle je na voljo v več učinkovitih okusih in je popolnoma pripravljen za uporabo. Zaradi svoje konsistence se dobro drži v podajalniku. Ko zadene vodo, takoj sprosti oblak drobnih delcev, ki se jim ribe ne morejo upreti. Veliko število grobih kosov nato zadrži ribe dlje časa v krmišču in pomaga pri izbiri večjih kosov. Ta delec Mivardi ne vsebuje glicerina, monopropilen glikola ali drugih podobnih stabilizatorjev, ki prekrivajo posamezna zrna in zavirajo njihovo naravno privlačnost ter slabšajo delovanje v hladnejši vodi.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Mere in teža

Teža


Država

Zasnovan v

Češka

Država izvora

Češka