cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Mivardi Rapid Boilies Starter 3,5 kg 20 mm Fruit Bomb Boili

4,80
Zelo privlačni boili, narejeni iz dobro prebavljivih sestavin, ptičje hrane, ribjih izvlečkov in pravih jajc. Odlikujeta ga »domač« naraven videz in bogata tekstura. Ne vsebuje nobenih barvil ali umetnih veziv ali drugih nadomestkov. Zelo dobro...
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-19
Boili Mivardi Rapid Boilies Starter 3,5 kg 20 mm Fruit Bomb Boili

Mivardi Rapid Boilies Starter 3,5 kg 20 mm Fruit Bomb Boili

15,99 €

Koda izdelka: M-RABOSTFRB3520 | ID: 1086571

Mivardi Rapid Boilies Starter 3,5 kg 20 mm Fruit Bomb Boili

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zelo privlačni boili, narejeni iz dobro prebavljivih sestavin, ptičje hrane, ribjih izvlečkov in pravih jajc. Odlikujeta ga »domač« naraven videz in bogata tekstura. Ne vsebuje nobenih barvil ali umetnih veziv ali drugih nadomestkov. Zelo dobro deluje tudi v hladni vodi. Takoj po vlivanju se začne počasi raztapljati in sproščati oblak z majhnimi delci. Prinaša več ugrizov med kratkimi sejami. Hkrati je zelo primeren za množično redno vabenje, ko morate na mestu zadržati večje število krapov. Velika prednost tega STARTER bolija je odlična zmogljivost za izjemno ugodno ceno. Ta boili je na voljo v ljubkem okusu Monster & Halibut in v sladki različici, imenovani Fruit Bomb, ki uporablja mešanico preizkušenih in učinkovitih sadnih esenc.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Okus


Mere in teža

Teža

Premer


Država

Zasnovan v

Češka

Država izvora

Češka


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 5 uporabniških recenzij:

4,80