cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

No Respect RR 1 kg 20 mm LPČK-Salmon-Bloodworm-Black Pepper Boili

5
Zelo kakovostna mešanica z veliko količino Robin Red. Kombinacija izvlečkov in začimb z občutljivim ribjim vonjem. Uporablja se lahko za vse vrste vode od zgodnje pomladi do zime. Rok uporabnosti boilov za krape velja za eno najučinkovitejših vab,...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-18
Boili No Respect RR 1 kg 20 mm LPČK-Salmon-Bloodworm-Black Pepper Boili

No Respect RR 1 kg 20 mm LPČK-Salmon-Bloodworm-Black Pepper Boili

12,50 €

Koda izdelka: 120001405 | ID: 1128026

No Respect RR 1 kg 20 mm LPČK-Salmon-Bloodworm-Black Pepper Boili

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zelo kakovostna mešanica z veliko količino Robin Red. Kombinacija izvlečkov in začimb z občutljivim ribjim vonjem. Uporablja se lahko za vse vrste vode od zgodnje pomladi do zime.

Rok uporabnosti boilov za krape velja za eno najučinkovitejših vab, ki so danes na voljo v najvišji kakovosti. Izdelane so iz originalnih mešanic bojil, sestavljenih iz prvovrstnih svežih sestavin in skrbno izbranih tekočih sestavin. Mešanica te vabe je popolnoma uravnotežena s prehranskimi potrebami krapa. Vsaka sestavina se ohrani v popolnem stanju, preden jo vabi, tako da je ni treba shraniti zamrznjene ali posušene. Neverjetna zanesljivost za doseganje rezultatov. Ekipa Boilies No Respect Kimot daje popolno kombinacijo privlačnosti.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Serije

RR


Mere in teža

Teža

Premer


Država

Zasnovan v

Slovaška

Država izvora

Slovaška


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Dragoslav M.

Splošni vtis

Datum
04.03.2024
Ocenjena varianta

Perfekt Danke