cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

No Respect RR 150 g 20 mm RH-Chilli-Scopex Namočeni boili

5
Potopljeni bojli z aminokislinom istega okusa. Sestava namočenih bojlijev je enaka kot pri boilih s podaljšanim rokom uporabnosti, vendar je zaradi boljše privlačnosti namočena v amino dip. Zelo kakovostna mešanica z veliko količino Robin Red....
Na zalogi 3 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-18
Namočeni boili No Respect RR 150 g 20 mm RH-Chilli-Scopex Namočeni boili

No Respect RR 150 g 20 mm RH-Chilli-Scopex Namočeni boili

5,89 €

Koda izdelka: 220150404 | ID: 1128036

No Respect RR 150 g 20 mm RH-Chilli-Scopex Namočeni boili

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Potopljeni bojli z aminokislinom istega okusa. Sestava namočenih bojlijev je enaka kot pri boilih s podaljšanim rokom uporabnosti, vendar je zaradi boljše privlačnosti namočena v amino dip. Zelo kakovostna mešanica z veliko količino Robin Red. Kombinacija izvlečkov in začimb z občutljivim ribjim vonjem. Uporablja se lahko za vse vrste vode od zgodnje pomladi do zime.

Iščete kratke boile, ki obarvajo krapa? Potopljeni bojli No Respect Kimotova ekipa daje krapom točno tisto, kar potrebujejo. Je predhodno namočen in zelo privlačen za takojšnjo uporabo. Idealen je za ribiče za krajše sprehode in zelo privlačno vabo za hiter ulov.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Okus


Mere in teža

Teža

Premer


Država

Zasnovan v

Slovaška

Država izvora

Slovaška


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5