cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

ONYX BOOX NOTE 5

ONYX BOOX Note 5 je elektronski bralnik e-knjig s povečanim zaslonom in naprednimi tehničnimi lastnostmi. Model je opremljen z 10,3-palčnim zaslonom E Ink Mobius Carta in ima sprednjo lučko ter dvojno upravljanje na dotik. Zahvaljujoč tako...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 191887-ONYX | ID: 1041689

ONYX BOOX NOTE 5

To je samodejni prevod s programsko opremo:

ONYX BOOX Note 5 je elektronski bralnik e-knjig s povečanim zaslonom in naprednimi tehničnimi lastnostmi. Model je opremljen z 10,3-palčnim zaslonom E Ink Mobius Carta in ima sprednjo lučko ter dvojno upravljanje na dotik. Zahvaljujoč tako velikemu zaslonu je bralnik E idealen za delo z dokumenti velikega formata, vključno z datotekami v formatih PDF in DjVu. Model temelji na operacijskem sistemu Android 11, ki omogoča namestitev in uporabo aplikacij tretjih oseb ter bistveno razširi funkcionalnost naprave. Vgrajen modul Wi-Fi omogoča uporabo različnih omrežnih storitev, podpora Bluetooth pa uporabnikom omogoča povezovanje zunanjih naprav. Naprava ima tanko, lahko telo z zadnjo ploščo iz kaljenega stekla, zaslon bralnika je prekrit z zaščitnim steklom Asahi.


E Ink Mobius Carta so zasloni visoke ločljivosti (207 dpi), izdelani s tehnologijo »elektronskega papirja«, ki imajo plastično podlago in lažjo težo. Zaradi uporabe plastike so ti zasloni manj krhki kot običajni zasloni s stekleno podlago. Branje na takem zaslonu je tako udobno kot na navadni papirnati strani. Poraba energije zaslona se pojavi samo pri menjavi slike.


SNOW Field je zaslonski način, ki omogoča zmanjšanje števila artefaktov na zaslonu E Ink, ko je ta delno osvežen. Če je ta funkcija vklopljena, pri branju enostavnih besedilnih dokumentov ni potrebna popolna osvežitev zaslona.


Tehnologija MOON Light 2 vam omogoča uporabo naprave v temi ali v slabih svetlobnih pogojih brez škode za vid. Ta funkcija ustvari mehak sij na zaslonu, ki je optimalen za temne prostore. Sprednja luč ima nastavitev barvne temperature in ne utripa zahvaljujoč tehnologiji Flicker-Free.


10,3-palčni zaslon E Ink Mobius Carta ima svetlejše ozadje in večji kontrast kot kateri koli zaslon v tem razredu. Omogoča branje pri močni sončni svetlobi in ima visoko hitrost osveževanja zaslona. Odsotnost utripajoče sprednje svetlobe in princip oblikovanja slike z uporabo "elektronskega črnila" naredi branje očesu prijazno. Zaslon na več dotikov omogoča enostavno upravljanje pri branju: obračanje strani s kratkimi dotiki, premikanje strani, povečevanje z dvema prstoma, ustvarjanje opomb v besedilu in uporaba dodatnih možnosti.


10,3-palčni zaslon E Ink Mobius Carta s funkcijo SNOW Field je idealen za pregledovanje dokumentov, ki vsebujejo grafe in diagrame, kot tudi za vse dokumente PDF ali DjVu. Odsotnost utripajoče sprednje svetlobe in princip oblikovanja slike z metodo "elektronskega črnila" naredi branje očesu prijazno.


Programska oprema BOOX omogoča odpiranje številnih različnih formatov besedilnih in slikovnih datotek. Med branjem lahko spreminjate slog in velikost pisave, položaj strani, dodajate zaznamke in povečate dokumente po želji. BOOX uporabniku omogoča branje dokumentov v različnih svetovnih jezikih. Med njimi so jeziki, kot so ruščina, angleščina, nemščina, francoščina, španščina, arabščina, švedščina, nizozemščina, finščina, poljščina, kitajščina, japonščina in mnogi drugi.


Programska oprema E bralnika vam omogoča namestitev dodatnih slovarskih baz v formatu Stardict po želji ali avtomatski prenos ponujenih slovarjev, ko se v nastavitvah slovarja povežete z Wi-Fi dostopno točko.


Note 5 ima dve senzorski plasti. Večdotični kapacitivni sloj se nahaja nad površino zaslona. E-knjige lahko listate in povečate dokumente z intuitivnim ščipanjem z dvema prstoma. Poleg tega se pod ploščo E Ink nahaja senzorska plast Wacom. Zahvaljujoč temu lahko delate zapiske na robovih in skicirate s posebnim pisalom, ki je priloženo napravi. Pisalo prepozna 4096 stopinj pritiska in vam omogoča risanje z izjemno natančnostjo.


Zaščitno steklo priznanega japonskega proizvajalca ASAHI je nameščeno preko E Ink zaslona in ga ščiti pred praskami in drugimi poškodbami. Novo steklo je omogočilo opustitev dodatnih robov okvirja, tako da je zaslon poravnan s telesom naprave. Tako je delo z E bralnikom udobnejše, njegov videz pa bolj aktualen. Poleg tega poseben premaz zmanjša verjetnost bleščanja na zaslonu.

8-jedrni procesor s taktom 2 GHz in 4 GB RAM-a zagotavljata udobno delo z najzahtevnejšimi dokumenti. In 64 GB obstojnega pomnilnika omogoča uporabniku shranjevanje precejšnje knjižnice priljubljenih knjig.


Naprava ima čitalnik prstnih odtisov, ki identificira uporabnika in zagotavlja zaščito osebnih podatkov.


Zahvaljujoč vgrajenemu modulu Bluetooth 5.0 lahko povežete zunanje naprave.


Naprava podpira OTG, zahvaljujoč kateri lahko priključite dodatne zunanje naprave, ki ne potrebujejo gonilnikov.


Naprava ima vnaprej nameščen zvočni predvajalnik, tako da lahko poslušate glasbo ali zvočne knjige. Če ga želite uporabiti, zaženite ustrezno zvočno datoteko. Slušalke ali zunanje zvočnike lahko povežete tudi prek Bluetooth ali prek priključka USB Type C.


Model Note 5 temelji na operacijskem sistemu Android 11 in omogoča namestitev in uporabo različnih aplikacij tretjih oseb, ki bistveno razširijo možnosti uporabe naprave.


Nizka poraba energije E-Ink zaslona in baterije s kapaciteto 3000 mAh zagotavljata dolgotrajno avtonomno delo.

ONYX

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

E-bralnik


Velikost

Display Size


Funkcije

Zaslon na dotik

Da

Podprti formati

Povezljivost


Lastnosti

Ločljivost zaslona

Notranja zmogljivost shranjevanja

Barva

Vrsta zaslona

Touchscreen

Tehnologija

Snemalni medij

Barva glede na proizvajalca

Blue


Vhodi in izhodi

Izhodi

USB C


Pakiranje

Ponujena konfiguracija

Vsebina paketa

USB Cable, Manual, Stylus


Napajanje

Zmogljivost akumulatorja

3000 mAh


Mere in teža

Širina (cm)

17,7

Višina (cm)

24,9

Globina (cm)

0,6

Teža (g)

385


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki