cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

ONYX BOOX NOVA 3 COLOR

ONYX BOOX NOVA 3 Color je naprava z E Ink Kaleido Plus barvnim 7,8” zaslonom s tehnologijo MOON Light in dvojnim upravljanjem na dotik. Zahvaljujoč povečanemu zaslonu, zmožnosti prikaza barv in možnosti ročnega zapisovanja bo ta model postal...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 191890-ONYX | ID: 1041686

ONYX BOOX NOVA 3 COLOR

To je samodejni prevod s programsko opremo:

ONYX BOOX NOVA 3 Color je naprava z E Ink Kaleido Plus barvnim 7,8” zaslonom s tehnologijo MOON Light in dvojnim upravljanjem na dotik. Zahvaljujoč povečanemu zaslonu, zmožnosti prikaza barv in možnosti ročnega zapisovanja bo ta model postal idealna izbira za tiste, ki nameravate združiti branje literature, delo z dokumenti in gledanje stripov.


E Ink Kaleido Plus je nova generacija zaslonov, narejenih s tehnologijo "elektronskega papirja", ki omogoča prikaz do 4096 barv. Zahvaljujoč možnosti prikaza palete je ta zaslon primeren za branje izobraževalne literature in knjig z ilustracijami. Gostota slikovnih pik je 300 dpi v črno-belem načinu in 100 dpi v barvnem načinu. Branje na tem zaslonu je tako udobno kot branje s strani dobre papirnate knjige.


SNOW Field je način delovanja zaslona, ki omogoča zmanjšanje števila artefaktov na zaslonu med delno osvežitvijo. Če je ta funkcija vklopljena, popolna osvežitev zaslona ni potrebna.


Tehnologija MOON Light omogoča uporabo naprave v temi ali pri slabi svetlobi. Ko je ta funkcija v uporabi, se ustvari mehka luminiscenca zaslona, ki je udobna za branje v temnih prostorih in varna za vaš vid. In zahvaljujoč uporabi tehnologije Flicker-Free je ta sistem sprednje luči popolnoma gladek.


Barvni zaslon ONYX BOOX NOVA 3, povečan do 7,8 inčev, prikazuje 68 % več informacij kot podobni 6" zasloni. Hkrati je naprava dovolj kompaktna za udobno uporabo med izleti in potovanji. E Reader ima kompaktno ohišje Debel le 7,7 mm, hkrati pa je opremljen z zmogljivim 8-jedrnim procesorjem.8-jedrni procesor s taktom 1,8 GHz in 3 GB RAM-a zagotavlja udobno delo z najzahtevnejšimi dokumenti ter 32 GB obstojni pomnilnik omogoča uporabniku shranjevanje znatne knjižnice.


NOVA 3 Color ima dve senzorski plasti. Kapacitivni sloj z več dotiki je nameščen nad površino zaslona. E-knjige lahko listate po straneh in povečate dokumente z intuitivnimi gibi dveh prstov. Poleg tega se plast senzorja Wacom nahaja pod ploščo E Ink. Zahvaljujoč temu lahko delate opombe na robovih in skice s posebnim pisalom, ki je priloženo napravi. Pisalo prepozna 4096 stopinj pritiska in vam omogoča risanje z izjemno natančnostjo.


Zaščitno steklo priznanega japonskega proizvajalca ASAHI je nameščeno na vrhu E Ink zaslona in ga ščiti pred praskami in drugimi poškodbami. Novo steklo je odpravilo potrebo po dodatnih robovih, zato je zaslon poravnan s telesom naprave. Tako je delo z e-knjigo udobnejše, njen videz pa sodobnejši. Poleg tega poseben premaz zmanjša verjetnost bleščanja na zaslonu.


Zahvaljujoč vgrajenemu Bluetooth modulu standarda 5.0 lahko povežete zunanjo tipkovnico ali druge zunanje naprave. Vgrajeni modul Wi-Fi omogoča uporabo različnih omrežnih storitev in uporabo naprave za brskanje po internetu.


Naprava podpira OTG, kar omogoča priklop dodatnih zunanjih naprav, ki ne zahtevajo namestitve dodatnih gonilnikov.


Programska oprema BOOX uporabniku omogoča odpiranje datotek različnih besedilnih in grafičnih formatov. Med branjem lahko spreminjate slog in velikost pisave, razporeditev strani, vstavljate zaznamke, dodajate lastne pisave in dokumente poljubno povečate. BOOX uporabniku omogoča branje dokumentov v različnih svetovnih jezikih. Med njimi so jeziki, kot so ruščina, angleščina, nemščina, francoščina, španščina, arabščina, švedščina, kitajščina, japonščina in številni drugi.


Programska oprema naprave vam omogoča namestitev dodatnih slovarskih baz v formatu Stardict po vaši želji ali avtomatski prenos ponujenih slovarjev, ko se povežete z Wi-Fi v nastavitvah slovarja.


Naprava ima avdio predvajalnik, tako da lahko poslušate glasbo ali zvočne knjige. V ta namen samo zaženite ustrezno datoteko. Na E Reader lahko povežete tudi slušalke ali zunanje zvočnike prek Bluetooth ali USB tipa C.


NOVA 3 Color temelji na operacijskem sistemu Android 10.0, ki omogoča namestitev in uporabo različnih aplikacij. NOVA 3 Color uporabniku omogoča pisanje osebne programske opreme z uporabo potencialov platforme Android 10.0.


Nizka poraba energije zaslona E-Ink in baterije s kapaciteto 3150 mAh zagotavljata dolgotrajno avtonomno delo.

ONYX

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

E-bralnik


Velikost

Display Size


Funkcije

Podprti formati


Lastnosti

Ločljivost zaslona

Barva

Vrsta zaslona

Touchscreen

Tehnologija

Zaslon

Da


Vhodi in izhodi

Izhodi

USB C


Pakiranje

Vsebina paketa

USB Cable, Manual, Stylus


Napajanje

Zmogljivost akumulatorja

3150 mAh


Mere in teža

Širina (cm)

13,7

Višina (cm)

19,7

Globina (cm)

0,8

Teža (g)

265


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki