cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

ONYX BOOX NOVA AIR

ONYX BOOX Nova Air je bralnik e-knjig s povečano diagonalo zaslona in visoko ločljivostjo. Model ima 7,8-palčni zaslon E Ink Carta Plus z dvojnim upravljanjem na dotik, sistem sprednjih luči MOON Light 2, podporo za funkcijo SNOW Field in zaščitno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 191891-ONYX | ID: 1041685

ONYX BOOX NOVA AIR

To je samodejni prevod s programsko opremo:

ONYX BOOX Nova Air je bralnik e-knjig s povečano diagonalo zaslona in visoko ločljivostjo. Model ima 7,8-palčni zaslon E Ink Carta Plus z dvojnim upravljanjem na dotik, sistem sprednjih luči MOON Light 2, podporo za funkcijo SNOW Field in zaščitno steklo Asahi. Pisalo, ki je priloženo napravi, vam omogoča ne samo zapisovanje v ločeni aplikaciji, temveč tudi neposredno v besedilu dokumentov. Ohišje bralnika je izdelano iz magnezijeve zlitine, zaradi česar je lahek in vzdržljiv. Model NOVA Air temelji na operacijskem sistemu Android 10.0, ki omogoča uporabo različnih aplikacij tretjih oseb in naredi napravo bolj večnamensko. Zahvaljujoč povečani diagonali zaslona in dvojnemu upravljanju na dotik bo e-bralnik idealna izbira za tiste, ki berejo leposlovje in delajo s tehničnimi dokumenti.


E Ink Carta Plus je najnovejša generacija zaslonov izdelanih na tehnologiji "elektronskega papirja". V primerjavi s prejšnjimi modeli ima ta zaslon večjo ločljivost in kontrast. Gostota slikovnih pik zaslona je 300 dpi, kar je rekord za to vrsto E Ink zaslonov in ustreza visokokakovostnemu tiskanju na papir. Branje na takih zaslonih je tako udobno kot s strani dobre papirnate knjige.


SNOW Field je način delovanja zaslona, ki omogoča zmanjšanje števila artefaktov na zaslonu med delno osvežitvijo. Če je ta funkcija vklopljena, popolna osvežitev zaslona ni potrebna.


Tehnologija MOON Light 2 omogoča uporabo naprave v temi ali pri slabi svetlobi. Ko je ta funkcija v uporabi, se ustvari mehka luminiscenca zaslona, ki je udobna za branje v temnih prostorih. Ima tudi nadzor barvne temperature in zahvaljujoč uporabi tehnologije Flicker-Free je sistem sprednje svetlobe popolnoma gladek.


Zaslon ONYX BOOX Nova Air, povečan do 7,8 inčev, prikazuje 68% več informacij kot podobni 6" zasloni. Hkrati je naprava dovolj kompaktna za udobno uporabo med izleti in potovanji.


Nova Air ima dve senzorski plasti. Večdotični kapacitivni sloj se nahaja nad površino zaslona. E-knjige lahko listate in povečate dokumente z intuitivnim ščipanjem z dvema prstoma. Poleg tega se pod ploščo E Ink nahaja senzorska plast Wacom. Zahvaljujoč temu lahko delate zapiske na robovih in skicirate s posebnim pisalom, ki je priloženo napravi. Pisalo prepozna 4096 stopinj pritiska in vam omogoča risanje z izjemno natančnostjo.


Zaščitno steklo priznanega japonskega proizvajalca ASAHI je nameščeno preko E Ink zaslona in ga ščiti pred praskami in drugimi poškodbami. Novo steklo je omogočilo opustitev dodatnih robov okvirja, tako da je zaslon poravnan s telesom naprave. Tako je delo z e-bralnikom udobnejše, njegov videz pa bolj sodoben. Poleg tega poseben premaz zmanjša verjetnost bleščanja na zaslonu.


8-jedrni procesor s taktom 1,8 GHz in 3 GB RAM-a zagotavlja udobno delo z najtežjimi dokumenti. In 32 GB obstojnega pomnilnika omogoča uporabniku shranjevanje precejšnje knjižnice tehnične literature.


Naprava podpira OTG, kar omogoča priklop dodatnih zunanjih naprav, ki ne zahtevajo namestitve dodatnih gonilnikov.


Programska oprema BOOX uporabniku omogoča odpiranje datotek različnih besedilnih in grafičnih formatov. Med branjem lahko spreminjate slog in velikost pisave, razporeditev strani, vstavljate zaznamke, dodajate lastne pisave in dokumente poljubno povečate.


Programska oprema naprave vam omogoča namestitev dodatnih slovarskih baz v formatu Stardict po vaši želji ali avtomatski prenos ponujenih slovarjev, ko se povežete z Wi-Fi v nastavitvah slovarja.


Naprava ima avdio predvajalnik, tako da lahko poslušate glasbo ali zvočne knjige. V ta namen samo zaženite ustrezno datoteko. Na E Reader lahko povežete tudi slušalke ali zunanje zvočnike prek Bluetooth ali USB tipa C.


NOVA Air uporabniku omogoča pisanje osebne programske opreme z uporabo potencialov platforme Android 10.0.


BOOX uporabniku omogoča branje dokumentov v različnih svetovnih jezikih. Med njimi so jeziki, kot so ruščina, angleščina, nemščina, francoščina, španščina, arabščina, švedščina, kitajščina, japonščina in mnogi drugi.


Nizka poraba energije E-Ink zaslonov in baterija s kapaciteto 2000 mAh zagotavlja dolgotrajno avtonomno delo.

ONYX

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

E-bralnik


Velikost

Display Size


Funkcije

Podprti formati


Lastnosti

Ločljivost zaslona

Barva

Vrsta zaslona

Touchscreen

Tehnologija

Zaslon

Da


Vhodi in izhodi

Izhodi

USB C


Pakiranje

Vsebina paketa

USB Cable, Manual, Stylus


Napajanje

Zmogljivost akumulatorja

2000 mAh


Mere in teža

Širina (cm)

13,7

Višina (cm)

19,4

Globina (cm)

0,6

Teža (g)

235


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki