cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Orange 4 Stroke 300

Serija 4 Stroke ponuja Orange ponudbo zahtevnemu sodobnemu basistu - vse, kar potrebujete, in ničesar, česar ne. Z vgrajenim analognim vezjem na celotnem območju, 4 Stroke 300 & amp; 500 govori z resnično avtoriteto in daje močne tone z naravnim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Tranzistorski bas ojačevalec Orange 4 Stroke 300

Orange 4 Stroke 300

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 4-STROKE-300 | ID: 226276

Orange 4 Stroke 300

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija 4 Stroke ponuja Orange ponudbo zahtevnemu sodobnemu basistu - vse, kar potrebujete, in ničesar, česar ne. Z vgrajenim analognim vezjem na celotnem območju, 4 Stroke 300 & amp; 500 govori z resnično avtoriteto in daje močne tone z naravnim in zaokroženim poudarkom, ki pušča ojačevalce razreda D. Razred AB 4 Stroke ostaja kristalno čist in izrazit do konca, ne da bi bil nikoli sterilni ali utrujajoči.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Osrednji del teh ojačevalnikov je brezkompromisni niz tonov, ki omogoča neprimerljivo raven nadzora nad EQ-jem, ne da bi se mučila toliko ljudi. Aktivni štiripasovni parametrični EQ pokriva ogromen obseg in odpira neomejene možnosti. Ne glede na to, ali morate izklesati svoj podpisni zvok, razkriti značaj svojega instrumenta ali se boriti proti težavnim akustičnim okoljem, 4 Stroke v trenutku poskrbi za vse, ki prihajajo. Za piko na i, lastniško kompresijsko vezje razreda A brezhibno sledi in doda še večjo moč in debelost. Na zadnji strani boste našli običajne stvari: dva vzporedna izhoda za zvočnik (najmanjša skupna obremenitev 4 Ohma) ter uravnoteženi izhodi in izhodi na ravni linije.
Izhodna moč: 300W
Dimenzije: 48,2 x 10 x 26,5 cm, teža: 9,45 kg.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Efekt zanka

Ne

Limiter

Ne


Lastnosti

Moč

Impedanca


Vhodi in izhodi

Izhod za slušalke

Ne

Mp3 / linijski vhod

Ne

Vhodna vrata nožnega stikala

Da

Izhod DI

Da


Efekti

Vgrajeni efekti

Ne


Napajanje

Moč (Watt)

300


Dodatki

Nožni preklopnik vključen

Ne


Mere in teža

Teža

9,45 kg


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki