cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Orange ‘O’ Edition Headphones

1
Orange ojačevalniki so s skoraj skoraj petdesetletnim zvočnim znanjem mednarodno znani po svojem vrhunskem zvoku in zanesljivosti na cesti. Slušalke 'O' Edition so zasnovane tako, da zajamejo bistvo Orange, kar nadaljuje našo tradicijo zvočne...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Slušalke na ušesu Orange ‘O’ Edition Headphones

Orange ‘O’ Edition Headphones

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: HP-O-HEADPHONES | ID: 226280

Orange ‘O’ Edition Headphones

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Orange ojačevalniki so s skoraj skoraj petdesetletnim zvočnim znanjem mednarodno znani po svojem vrhunskem zvoku in zanesljivosti na cesti. Slušalke 'O' Edition so zasnovane tako, da zajamejo bistvo Orange, kar nadaljuje našo tradicijo zvočne odličnosti in kakovosti izdelave, zaradi česar je Orange izbira nekaterih najbolj ikoničnih glasbenih umetnikov na svetu.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

40-milimetrski gonilniki so zasnovani za tesen in ritmičen odziv na nizke tone in zgibni zgornji del. Namerno nevtralen odziv EQ omogoča odprt in razkrit zvočni oder s podrobnimi plastmi ločevanja v srednjem območju. Kompleksni odlomki so natančno reproducirani brez barvanja in z naravno izolacijo hrupa iz okolice, zahvaljujoč zasnovi zaprtega zvočnika, slušalke Edition O ustvarijo resnično izjemno izkušnjo, ki ustreza vsem glasbenim potrebam. Izdelane po najvišjih specifikacijah, slušalke 'O' Edition združujejo klasično britansko eleganco z pomirjujočo trdnostjo. Prefinjen črno-črn oranžni logotip, vtisnjen po oblazinjenem naglavnem traku, in ikonični oranžni greben, vtisnjen v roke iz brušenega nerjavečega jekla, pomenijo neomajno zavezanost kakovosti. Trdno obrabljeno oblikovanje iz ABS-a zagotavlja, da bodo te pločevinke kos sodobnemu življenju - v studiu, doma ali na dnevnih potovanjih. Slušalke 'O' Edition so združljive z večino pametnih telefonov in so opremljene z dvema snemljivima 3,5 mm priključnima kabloma, eden z daljinskim upravljalnikom in vgrajenim mikrofonom za glasovno aktivacijo in prostoročno uporabo na poti. Pozlačene vtičnice zagotavljajo boljši prenos signala in odpornost proti koroziji.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Mikrofon

Da


Lastnosti

Impedanca

Barva glede na proizvajalca

Črna


Akustika

Občutljivost


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

1

Svebor Mihael J.

Splošni vtis

Datum
07.11.2019

Katastrofa. 3 kabla od 3 kabla dobivena potrgala su se u prvih nekoliko dana. Jedna strana glasnija je od druge strane, te je spuzvica na jednoj strani vec nekoliko puta ispala. Ne znam je li do prozivoda ili do muzikera koji je prodao neispravan proizvod, ali kao prvo, ocito lazu, jer je meni pisalo da je to zadnji komad, a ocito nije, a Muziker takodjer nije odgovorio na reklamaciju! Nemojte kupovati!