cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

PRIMARE DD35 Titanium

DD35 zagotavlja vrhunske zmogljivosti digitalnega prenosa za skoraj vsak sistem zaradi nizkoresonančnega pogona in digitalnega izhoda z izjemno nizko stopnjo hrupa, zaradi česar je popoln partner za vse modele v modularni liniji izdelkov:...
Ta izdelek trenutno ni v ponudbi.

Koda izdelka: DD35T | ID: 1040879

PRIMARE DD35 Titanium

To je samodejni prevod s programsko opremo:

DD35 zagotavlja vrhunske zmogljivosti digitalnega prenosa za skoraj vsak sistem zaradi nizkoresonančnega pogona in digitalnega izhoda z izjemno nizko stopnjo hrupa, zaradi česar je popoln partner za vse modele v modularni liniji izdelkov: predojačevalnik PRE35, I35 in I25 integrirani ojačevalniki. Najsodobnejši namenski CD pogon TEAC dovaja signal brez tresenja digitalni izhodni stopnji, ki se ponaša z lastnim diskretnim napajanjem, kar zagotavlja najbolj popoln signal brez šumov, ki je na voljo za izbrano stopnjo digitalne v analogno pretvorbo. Medtem ko je primarno zasnovan za uporabo z najnovejšo paleto izdelkov Prisma, bo DD35 našel mesto v katerem koli sistemu, kjer je potreben najkakovostnejši CD digitalni signal. Izdelki Primare izžarevajo značilnosti skandinavskega dizajna – preproste, elegantne oblike, s dostopno in lahko razumljivo funkcionalnostjo.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

CD-R/RW

Da

Podprti formati

CD

Bluetooth

Ne

WiFi

Ne

Kanali

2

DA Conversion

Ne


Lastnosti

Barva

Frequency Response

Frekvenca vzorčenja

Zaslon

Da


Vhodi in izhodi

USB

Ne

Ethernet

Ne

Izhod za slušalke

Ne

Analogni izhodi

Ne


Pakiranje

Napajanje

Napajanje

240V


Mere in teža

Širina (cm)

43

Višina (cm)

Globina (cm)

Neto teža (kg)

10


Država

Država izvora

Švedska


Priporočljivi dodatki