cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

PRIMARE I25 DAC

I25 DAC združuje stopnjo digitalne v analogno pretvorbo DM35 z nagrajeno modularno integrirano ojačevalno platformo I25, ki vključuje tehnologijo ojačevanja UFPD 2, ki zagotavlja 100 W moči na kanal, z možnostjo dodajanja modula mrežnega...
Ta izdelek trenutno ni v ponudbi.

Koda izdelka: I25DACT | ID: 1040916

PRIMARE I25 DAC

To je samodejni prevod s programsko opremo:

I25 DAC združuje stopnjo digitalne v analogno pretvorbo DM35 z nagrajeno modularno integrirano ojačevalno platformo I25, ki vključuje tehnologijo ojačevanja UFPD 2, ki zagotavlja 100 W moči na kanal, z možnostjo dodajanja modula mrežnega predvajalnika SM35 Prisma kadar koli. Modularni integrirani ojačevalnik I25 DAC je najnovejša ponovitev sedaj ikoničnih integriranih ojačevalnikov Primare in med prvimi, ki uporabljajo novi napajalni sistem UFPD 2. Zagotavlja 100 W pri 8 ohmih absolutno linearnega ojačanja UFPD 2 po celotni zvočni pasovni širini, I25 DAC zagotavlja naravno hiter, čist in okreten zvok. Poleg petih analognih vhodov I25 DAC vključuje stopnjo digitalno-analognega pretvornika DM35 s polnimi funkcijami, ki omogoča pretvorbo do PCM 768kHz/32bit in DSD 256. I25 DAC nadaljuje tradicijo Primare zagotavljanja osupljivih zmogljivosti kompaktnih in elegantnih integriranih ojačevalnikov za enostavno namestitev v skoraj vsako bivalno okolje. Izdelki Primare izžarevajo značilnosti skandinavskega dizajna – preproste, elegantne oblike, s dostopno in lahko razumljivo funkcionalnostjo.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Kanali

5

Bluetooth

Ne

THD


Lastnosti

Barva

Impedanca

Frequency Response

Frekvenca vzorčenja

Razmerje signal/šum

Input Impedance

15 kOhm


Vhodi in izhodi

Izhod za slušalke

Ne

USB

Da


Pakiranje

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Daljinec

Da


Mere in teža

Širina (cm)

43

Višina (cm)

Globina (cm)

42

Teža

11 kg


Država

Država izvora

Švedska


Priporočljivi dodatki