cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

PRIMARE PRE35 Prisma Titanium

PRE35 Prisma združuje DM35 digitalno analogno pretvorbo in module omrežnega predvajalnika SM35 Prisma znotraj popolnoma uravnotežene predojačevalne platforme PRE35, da ustvari izredno vsestranski nadzorni center sistema. Modularni predojačevalnik...
Ta izdelek trenutno ni v ponudbi.

Koda izdelka: PRE35PT | ID: 1040923

PRIMARE PRE35 Prisma Titanium

To je samodejni prevod s programsko opremo:

PRE35 Prisma združuje DM35 digitalno analogno pretvorbo in module omrežnega predvajalnika SM35 Prisma znotraj popolnoma uravnotežene predojačevalne platforme PRE35, da ustvari izredno vsestranski nadzorni center sistema. Modularni predojačevalnik PRE35 Prisma je izjemen nadzorni center sistema, ki zagotavlja brez primere nizek šum in brez popačenj izbiro in prenos katerega koli analognega vhoda, kot rezultat skrbno izdelane popolnoma uravnotežene zasnove vezja, ki koristi od uporabe štirislojne glavne plošče za doseganje najkrajšo možno pot signala. Poleg obsežnih vhodnih in izhodnih možnosti, ki vključujejo povezavo XLR in RCA, PRE35 Prisma vključuje tako sofisticiran digitalno-analogni pretvorniški modul, DM35, kot tudi modul mrežnega predvajalnika Prisma, SM35, za ustvarjanje izjemno vsestranskega nadzornega centra sistema . DM35 je digitalno-analogni pretvornik s polnimi funkcijami, ki omogoča pretvorbo do PCM 768kHz/32bit in DSD 256. Z nameščenim modulom DM35 PRE35 Prisma vključuje povezljivost brezžičnega zvočnika visoke ločljivosti WiSA in je značilnost, edinstvena za ta visoko zmogljiv predojačevalnik. Poleg AirPlay 2, Bluetooth ® , Roon Ready* in Spotify Connect ® , Prisma ima vgrajen Chromecast. Izdelki Primare izžarevajo značilnosti skandinavskega dizajna – preproste, elegantne oblike, s dostopno in lahko razumljivo funkcionalnostjo.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Kanali

5

Bluetooth

Da

THD


Lastnosti

Barva

Frequency Response

Frekvenca vzorčenja

Razmerje signal/šum

Barva glede na proizvajalca

Titanium


Vhodi in izhodi

Ethernet

USB

Izhod za slušalke

Ne


Pakiranje

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Daljinec

Da


Mere in teža

Neto teža (kg)

11

Širina (cm)

43

Višina (cm)

Globina (cm)

42


Država

Država izvora

Švedska


Priporočljivi dodatki