cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

PRIMARE I25 Črna

I25 je nagrajeni modularni integrirani ojačevalnik polne velikosti s tehnologijo ojačanja UFDP 2, ki zagotavlja 100 W moči na kanal, z možnostjo dodajanja digitalno-analognega pretvornika in modulov omrežnega predvajalnika Prisma. Modularni...
Ta izdelek trenutno ni v ponudbi.

Koda izdelka: I25B | ID: 1041212

PRIMARE I25 Črna

To je samodejni prevod s programsko opremo:

I25 je nagrajeni modularni integrirani ojačevalnik polne velikosti s tehnologijo ojačanja UFDP 2, ki zagotavlja 100 W moči na kanal, z možnostjo dodajanja digitalno-analognega pretvornika in modulov omrežnega predvajalnika Prisma. Modularni integrirani ojačevalnik I25 je najnovejša ponovitev Primarejevih zdaj ikoničnih integriranih ojačevalnikov in med prvimi, ki uporabljajo novi napajalni sistem UFPD 2. Zagotavlja 100 W pri 8 ohmih absolutno linearnega ojačanja UFPD 2 po celotni zvočni pasovni širini, I25 zagotavlja naravno hiter, čist in okreten zvok z izjemno sposobnostjo, da glasbo oživi. I25 nadaljuje tradicijo Primare zagotavljanja osupljivih zmogljivosti kompaktnih in elegantnih integriranih ojačevalnikov za enostavno namestitev v skoraj vsako bivalno okolje. Izdelki Primare izžarevajo značilnosti skandinavskega dizajna – preproste, elegantne oblike, s dostopno in lahko razumljivo funkcionalnostjo.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Kanali

4

Bluetooth

Ne

THD


Lastnosti

Barva

Impedanca

Frequency Response

Razmerje signal/šum

Input Impedance

15 kOhm

Barva glede na proizvajalca

Črna


Vhodi in izhodi

Izhod za slušalke

Ne

USB

Ne


Pakiranje

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Daljinec

Da


Mere in teža

Širina (cm)

43

Višina (cm)

Globina (cm)

42

Teža

11 kg


Država

Država izvora

Švedska


Priporočljivi dodatki