cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
PRS
Prodaja končana

PRS SE Standard 22 Black

Električna kitara s telesom v stilu PRS iz serije SE Standard. Telo in nastavljen vrat sta izdelana iz mahagonija. Kitara vsebuje palico palisavega lesa z 22 prečkami, vložki za ptiče, nikljevo okovje, PRS-Designed mostičkom in PRS-tunerjem....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SE-STANDARD22-BK | ID: 225894

PRS SE Standard 22 Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s telesom v stilu PRS iz serije SE Standard. Telo in nastavljen vrat sta izdelana iz mahagonija. Kitara vsebuje palico palisavega lesa z 22 prečkami, vložki za ptiče, nikljevo okovje, PRS-Designed mostičkom in PRS-tunerjem. Dolžina lestvice je 635 mm, širina matice pa 43 mm. Kitara je opremljena z dvema pasivnima standardnima humbuckerjevima pasivno oblikovanima PRS (Treble humbucker, Bass humbucker). Zvok nadzorujemo s 3-smernim izbirnikom, enim gumbom za glasnost in enim gumbom Tone. Izdelek je v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki