cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

RHA T20i

Slušalke za ušesa za iPhone s širokim frekvenčnim razponom, konstrukcijo iz nerjavečega jekla in zvočno izolirajočo zasnovo iz serije T. Značilnosti dinamičnih gonilnikov DualCoil, 16 Hz - frekvenčno območje 40 000 Hz, impedanca 16 Ohm,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Slušalke za v uho RHA T20i

RHA T20i

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: RHA-T20I | ID: 225738

RHA T20i

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Slušalke za ušesa za iPhone s širokim frekvenčnim razponom, konstrukcijo iz nerjavečega jekla in zvočno izolirajočo zasnovo iz serije T. Značilnosti dinamičnih gonilnikov DualCoil, 16 Hz - frekvenčno območje 40 000 Hz, impedanca 16 Ohm, občutljivost 90 dB, daljinski upravljalnik s 3 gumbi, mikrofon in 3,5 mm pozlačeni stereo priključek. Teža: 41 g. Paket vsebuje 1,35 m kabla, 6 parov silikonskih konic z dvojno gostoto (2 x S, 2 x M, 2 x L), 2 para dvojnih ušesnih silikonskih konic (S x 1, L x 1), 2 pari nasvetov za uho iz spominske pene (univerzalno prileganje), držala za kljuke, ki čakajo na patent, čaška za nošenje in sponka za oblačila. Slušalke so v sivi barvi.

RHA

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Mikrofon

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki