cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 1993Plus Fireglo

Električna kitara s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Izdelan je iz kakovostnega lesa in zvesto reproducira priljubljeni model leta Pete Townshend iz leta 1993. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN1993PFG | ID: 225625

Rickenbacker 1993Plus Fireglo

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Izdelan je iz kakovostnega lesa in zvesto reproducira priljubljeni model leta Pete Townshend iz leta 1993. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa. Lestvica instrumenta je 629 mm, vrat ima 21 prečk, širina matice pa 44,45 mm. Kitara je opremljena s tremi Vintage Single Coil Toaster Top pickupi, Deluxe Vintage repro mehaniko in nastavljivim mostom z zadnjim delom v kromirani izvedbi. Kitara ima Mono in Stero. Teža: 3,6 kg. Barva: Fireglo.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki