cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 350V63 Liverpool Fireglo

Električna kitara iz serije Vintage, s pol-votlo obliko telesa in vrezkom. Narejena je iz kakovostnega lesa in zvesto reproducira priljubljeni 325 vintage model. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa. Lestvica...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN350V63FG | ID: 225639

Rickenbacker 350V63 Liverpool Fireglo

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije Vintage, s pol-votlo obliko telesa in vrezkom. Narejena je iz kakovostnega lesa in zvesto reproducira priljubljeni 325 vintage model. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa. Lestvica instrumenta je 629 mm, polmer krone je 254 mm, vstavitveni vrat ima 21 prečk, širina matice pa 41,4 mm. Kitara je opremljena s tremi Vintage Single Coil Toaster Top pickupi, Deluxe Vintage repro mehaniko in mostom s trapeznim repnim ročajem, s kromiranim zaključkom. Kitara ima Mono izhod. Teža: 3,2 kg. Barva: Fireglo.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki