cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 360 Ruby

Električna kitara iz serije 300 s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Izdelana je iz kakovostnega lesa in ponuja tradicionalni stil 60 let, ki se je skozi leta posodabljal. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Jazz kitara (polakustična) Rickenbacker 360 Ruby

Rickenbacker 360 Ruby

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: RN360RBY | ID: 225650

Rickenbacker 360 Ruby

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije 300 s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Izdelana je iz kakovostnega lesa in ponuja tradicionalni stil 60 let, ki se je skozi leta posodabljal. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa. Lestvica instrumenta je 629 mm, polmer krone je 254 mm, vstavljeni vrat ima 24 prečk, širina matice pa 41,4 mm. Kitara je opremljena z dvema posnetkoma High Coin Hi-gain, Schallerjevo mehaniko in Bridge z zadnjim delom (z R logotipom), s kromiranim zaključkom. Kitara ima Mono in Stereo izhod. Teža: 3,6 kg. Barva: Ruby.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Lastnosti

Prednostna roka


Material

Trup


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki