cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 370/12 Midnight Blue

Električna 12-strunska kitara iz serije 300 s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Izdelana je iz kakovostnega lesa in ponuja tradicionalni stil 60 let, ki se je skozi leta posodabljal. Lestvica instrumenta je 629 mm, polmer krone je 254 mm,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN3712MID | ID: 225661

Rickenbacker 370/12 Midnight Blue

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna 12-strunska kitara iz serije 300 s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Izdelana je iz kakovostnega lesa in ponuja tradicionalni stil 60 let, ki se je skozi leta posodabljal. Lestvica instrumenta je 629 mm, polmer krone je 254 mm, vstavljeni vrat ima 24 prečk, širina matice pa 41,4 mm. Kitara je opremljena s tremi enojnimi nabiralniki Hi-gain, Schallerjevo mehaniko in Bridge z zadnjim delom (z R logotipom), s kromiranim zaključkom. Kitara ima Mono in Stereo izhod. Teža: 3,6 kg. Barva: polnočno modra.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Barva glede na proizvajalca

Midnight Blue


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki