cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 4003 Left-Hand Ruby

Levi ročni električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Telo in vrat sta narejena iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisawood z...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN4003LHRBY | ID: 225674

Rickenbacker 4003 Left-Hand Ruby

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Levi ročni električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Telo in vrat sta narejena iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisawood z 20 prečkami. Dolžina lestvice je 845 mm, polmer prstov je 254 mm, širina matice pa 42,9 mm. Opremljen je z dvema enoprostornikoma Coil, Mono in Stereo izhodom, Schaller deluxe strojno opremo ter RIC mostom in zadnjim delom v kromirani izvedbi. Izdelana je v Ruby barvi.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA