cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 620 Midnight Blue

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Izdelana je iz kakovostnega lesa, telo pa temelji na inovativnem dizajnu iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Telo in vrat instrumenta sta izdelana iz javorjevega lesa. Vrat...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN620MID | ID: 225700

Rickenbacker 620 Midnight Blue

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Izdelana je iz kakovostnega lesa, telo pa temelji na inovativnem dizajnu iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Telo in vrat instrumenta sta izdelana iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisanderja z 21 prečkami. Dolžina lestvice je 629 mm, polmer prstov je 254 mm, širina matice pa 41,4 mm. Opremljen je z dvema Hi-Gain pickapoma, kromirano strojno opremo, Schaller tunerjem, mono in stereo izhodom ter mostom in zadnjico z R logotipom. Proizvaja se v polnočni modri barvi.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Barva glede na proizvajalca

Midnight Blue


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki