cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 650C Colorado Ruby

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Narejena je iz kakovostnega lesa, z izrezljano obliko karoserije z dodatno konturo za boljše udobje. Telo in vrat instrumenta sta narejena iz trdega lesa. Vrat ima okrasno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN650CRBY | ID: 225711

Rickenbacker 650C Colorado Ruby

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Narejena je iz kakovostnega lesa, z izrezljano obliko karoserije z dodatno konturo za boljše udobje. Telo in vrat instrumenta sta narejena iz trdega lesa. Vrat ima okrasno desko iz javorjevega lesa s 24 podboji. Dolžina lestvice je 629 mm, polmer prstov 254 mm, širina matice pa 44,45 mm. Opremljen je z dvema picbulatorjema Humbucker, kromirano strojno opremo, Schaller-jevimi tunerji, mono izhodom ter Combi mostom in zadnjim dnom v kromirani izvedbi. Proizvaja se v barvi Ruby.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki