cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 660 Ruby

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Izdelana je iz kakovostnega lesa, telo pa temelji na inovativnem dizajnu iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Telo in vrat instrumenta sta izdelana iz javorjevega lesa. Vrat...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RN660RBY | ID: 225716

Rickenbacker 660 Ruby

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Izdelana je iz kakovostnega lesa, telo pa temelji na inovativnem dizajnu iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Telo in vrat instrumenta sta izdelana iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisanderja z 21 prečkami. Dolžina lestvice je 629 mm, polmer prstov 254 mm, širina matice pa 44,5 mm. Opremljen je z dvema nabiralnikoma Vintage Reissue, kromirano strojno opremo, tunerji tipa Gotoh Vintage, mono izhodom ter mostičnim in trapeznim zadnjim delom. Proizvaja se v barvi Ruby.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki