cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Roland SYS 521 System 500 Modular VCF

0,75
Na osnovi klasičnega modularnega sintetizatorja SYSTEM-100M je SYSTEM-500 popolnoma analogna rekreacija enega najbolj cenjenih elektronskih instrumentov vseh časov. Na novo oblikovan v Eurorack formatu SYSTEM-500 prinaša klasičen značaj in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SYS521-SYSTEM500 | ID: 226052

Roland SYS 521 System 500 Modular VCF

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Na osnovi klasičnega modularnega sintetizatorja SYSTEM-100M je SYSTEM-500 popolnoma analogna rekreacija enega najbolj cenjenih elektronskih instrumentov vseh časov. Na novo oblikovan v Eurorack formatu SYSTEM-500 prinaša klasičen značaj in funkcionalnost izvirnika s prednostmi sodobnega instrumenta. SYSTEM-500 je izdelan v ZDA in sestavljen na Japonskem, tako da izpolnjuje standarde z vrhunskimi komponentami in trdnimi kontrolami. In presenetljivo cenovno je spremenil fantazijo o končnem lastništvu tega legendarnega instrumenta v resničnost. Modul 521 Dual VCF (filter z napetostnim nadzorom) ima dva ločena nizkoprepustna filtra za spreminjanje tembre zvočnih virov. Vsak filter ima lastne posebne krmilne enote za frekvenčni izklop, resonanco in fiksni visokofrekvenčni filter z dvema preklopnima izreznima točkama. Avdio in CV vhodni mešalniki na vsakem kanalu omogočajo mešanje več zvočnih signalov in modulacijskih virov.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

EURORACK

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

0,75