cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Roland SYS 530 System 500 Dual VCA

5
Roland System-500 530 Eurorack Dual VCA modul temelji na klasičnem modularnem sintetizatorju SYSTEM-100m, SYSTEM-500 je popolnoma analogna rekreacija enega najbolj cenjenih elektronskih instrumentov vseh časov. Na novo oblikovan v Eurorack...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SYS530-SYSTEM500 | ID: 226053

Roland SYS 530 System 500 Dual VCA

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Roland System-500 530 Eurorack Dual VCA modul temelji na klasičnem modularnem sintetizatorju SYSTEM-100m, SYSTEM-500 je popolnoma analogna rekreacija enega najbolj cenjenih elektronskih instrumentov vseh časov. Na novo oblikovan v Eurorack formatu SYSTEM-500 prinaša klasičen značaj in funkcionalnost izvirnika s prednostmi sodobnega instrumenta. SYSTEM-500 je izdelan v ZDA in sestavljen na Japonskem, tako da izpolnjuje standarde z vrhunskimi komponentami in trdnimi kontrolami. In presenetljivo cenovno je spremenil fantazijo o končnem lastništvu tega legendarnega instrumenta v resničnost. 530 Dual VCA (napetostno krmiljeni ojačevalnik) ima dva neodvisna napetostna ojačevalnika za nadzor glasnosti zvočnih signalov. Vsak VCA ima tri drsnike za mešalni vhod za zvok, tri drsnike za mešanje vhodov CV in izbirno stikalo za linearne ali eksponentne načine odziva.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

EURORACK

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5