cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Samson Stage XPD1 Presentation

USB brezžične slušalke iz serije Stage. Sestavljen je iz brezžičnega sprejemnika v obliki USB ključa, visokokakovostnega oddajnika s pasom in mikrofonom lavalier. Zvočne signale zlahka zajame v računalnik / Mac naprave. Vključuje 2.4 GHz...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Brezžični clip-on set Samson Stage XPD1 Presentation

Samson Stage XPD1 Presentation

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: XPD1-PRESENTA | ID: 226359

Samson Stage XPD1 Presentation

To je samodejni prevod s programsko opremo:

USB brezžične slušalke iz serije Stage. Sestavljen je iz brezžičnega sprejemnika v obliki USB ključa, visokokakovostnega oddajnika s pasom in mikrofonom lavalier. Zvočne signale zlahka zajame v računalnik / Mac naprave. Vključuje 2.4 GHz digitalni brezžični sistem, WIFI sprejemnik v obliki USB ključa, oddajnik s sponko za pas in LM5 lavalier mikrofon. Lahko ga je seznaniti in nastaviti in je idealen za poučevanje in seminarje. Oddajnik napajata dve AA bateriji (niso priloženi). Sistem ima doseg 30 m in je združljiv z izdelki iz Samson Expedition Series (XP106, XP800, XP1000). Dimenzije: 160 x 190 x 70 mm. Teža: 312 g.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki