cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna roka 33''

5
Evolucija Phantoma X 5.5 Scottyja Camerona se nadaljuje z njegovo najnovejšo stvaritvijo, ki jo je navdihnil prototip igralca Justina Thomasa, vendar je bil prefinjen s samocentrirnim dizajnom podplata, posodobljeno grafiko in oprijemom Pistolero...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Putter Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna roka 33''

Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna roka 33''

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 742RB33 | ID: 1086334

Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna roka 33''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Evolucija Phantoma X 5.5 Scottyja Camerona se nadaljuje z njegovo najnovejšo stvaritvijo, ki jo je navdihnil prototip igralca Justina Thomasa, vendar je bil prefinjen s samocentrirnim dizajnom podplata, posodobljeno grafiko in oprijemom Pistolero Plus z okrasno teksturo, ki ne drsi. Konfiguracija majhnega poševnega vratu - ali "jet" vratu - ostaja nespremenjena, prav tako trdni obraz in telo, natančno rezkano iz nerjavečega jekla 303 in integrirano s posodobljeno aluminijasto podplatno ploščo in prilagodljivimi utežmi podplata iz nerjavečega jekla. Ta kombinacija težjega jekla in lažjega aluminija premakne težo na obod glave, kar poveča MOI, stabilnost in odpuščanje.

TEKSTURIRAN ROČAJ

  • Scotty je posodobil ponudbo ročajev Pistolero Plus za leto 2022 z nedrsečo, okrasno teksturo, ki ima tako kot njegovi predhodniki manj zožitve v nizki roki za idealno kombinacijo velikosti, otipa in povratnih informacij.

POPOLNA PORAVNAVA

  • Ena sama rezkana črta pogleda na zgornji liniji je popoln žariščni znak, saj ta pravokotna črta skupaj z ukrivljenimi zadnjimi krili in sredinsko uravnoteženostjo podplata zagotavlja zanesljivo poravnavo.

MAJHEN POŠENI / JET Ovratnik

  • Majhen nagnjen/jet vrat je rahlo nagnjen nazaj in uporablja brezhibno nastavitev gredi za nemoten pogled na žogo z naslova s skoraj enim odmikom gredi v konfiguraciji, ki spodbuja malo pretoka prstov.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolero Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

CODRIN R.

Splošni vtis

Datum
27.03.2023
Ocenjena varianta

Foarte bine