cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna roka 34''

Od na novo oblikovanih češnjevih bombic v zadnjem žepu s strojno obdelano kovinsko površino do Scottyjevega novega natančno izklesanega ovratnika I-beam jet – kot tudi tehnike dvojno brušenega obraza v liniji – se Super Select Fastback 1.5 vrača...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-24
Putter Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna roka 34''

Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna roka 34''

457 €

Koda izdelka: 745RF34 | ID: 1086321

Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna roka 34''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Od na novo oblikovanih češnjevih bombic v zadnjem žepu s strojno obdelano kovinsko površino do Scottyjevega novega natančno izklesanega ovratnika I-beam jet – kot tudi tehnike dvojno brušenega obraza v liniji – se Super Select Fastback 1.5 vrača kot soliden srednji kladivo za igralce, ki imajo raje nastavitev in občutek rezila, vendar s stabilnostjo in odpuščanjem kladiva. Super Select Fastback 1.5 s svojo trdno rezkano stransko ploščo, integrirano s podplatno ploščo iz aluminija 6061, dosega Super Select Fastback 1.5 višji MOI z večjo težo v peti in prstih, v povezavi s prilagodljivimi utežmi podplata iz nerjavečega jekla za udarec, ki daje igralcu zaupanje pri vsakem udarcu. .

TEHNOLOGIJA DVOJNEGA REZKANJA OBRAZA

  • Združuje legendarno mehkobo globoko brušenih žlebov s povratnimi informacijami in kotaljenjem srednje brušenih ponudb, Scottyjeva dvojno brušena obrazna tekstura prinaša občutek, ki ga je navdihnil Tour, na novo raven.

PREFINIRAN I-BEAM JET NECK

  • Preoblikovan I-beam jet neck je rahlo nagnjen nazaj in uporablja brezšivno zasnovo z gredjo nad žogico za nemoten pogled na žogico z naslova v konfiguraciji, ki spodbuja pretok prstov s skoraj enim polnim zamikom gredi.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolero Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina

Offset


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki