cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6.5 Desna roka 34''

Z enakimi dimenzijami glave udarca kot Super Select GOLO 6 je bil Scottyjev Super Select GOLO 6.5 zasnovan z majhnim I-beam jet neckom za igralce, ki imajo raje udarec z udarcem z bolj zakrivljenimi lastnostmi pretoka prstov na nožnem udarcu....
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-17
450 €
457 €
Putter Scotty Cameron 2023 Select Golo 6.5 Desna roka 34''

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6.5 Desna roka 34''

450 €
457 €

Koda izdelka: 745RI34 | ID: 1086328

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6.5 Desna roka 34''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z enakimi dimenzijami glave udarca kot Super Select GOLO 6 je bil Scottyjev Super Select GOLO 6.5 zasnovan z majhnim I-beam jet neckom za igralce, ki imajo raje udarec z udarcem z bolj zakrivljenimi lastnostmi pretoka prstov na nožnem udarcu. Ključ do ohranjanja enake velikosti, oblike in skupne teže glave z drugačnim vratom je integrirana podplatna plošča. Natančno brušena iz letalskega aluminija 6061 in rahlo zarosena s prozorno eloksacijo, je ta inženirska komponenta Scottyju omogočila, da je na obodu udarne glave nanesel več nerjavečega jekla za večji MOI, ravnovesje in občutek.

PREFINIRAN I-BEAM JET NECK

  • Preoblikovan I-beam jet neck je rahlo nagnjen nazaj in uporablja brezšivno zasnovo z gredjo nad žogico za nemoten pogled na žogico z naslova v konfiguraciji, ki spodbuja pretok prstov s skoraj enim polnim zamikom gredi.

VEČMATERIALNA KONSTRUKCIJA

  • Super Select GOLO 6.5 razširja preizkušeno gradbeno metodologijo Scottyja Camerona z vključevanjem komplementarnih materialov za doseganje želenih lastnosti delovanja. Ta model ima natančno brušeno podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, ki je strokovno oblikovana v glavo zatikanja iz nerjavečega jekla 303 za višji MOI, optimalno porazdelitev teže, vrhunsko ravnotežje in odličen občutek.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolero Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki