cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna roka 35''

5
Zaupanja vreden igralec, na katerega se zanašajo profesionalci, ki z njim še naprej zmagujejo na turnejah, se Scottyjev častitljivi GOLO vrača s svojo znano obliko in imenom v velikosti Super Select GOLO 6. S svojo zaobljeno kompaktno obliko...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-25
434 €
457 €
- 5 %
Putter Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna roka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna roka 35''

434 €
457 €
- 5 %

Koda izdelka: 745RH35 | ID: 1086327

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna roka 35''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zaupanja vreden igralec, na katerega se zanašajo profesionalci, ki z njim še naprej zmagujejo na turnejah, se Scottyjev častitljivi GOLO vrača s svojo znano obliko in imenom v velikosti Super Select GOLO 6. S svojo zaobljeno kompaktno obliko kladiva je Super Select GOLO 6 velikosti med prejšnjima modeloma GOLO 5 in 7 in je zasnovan s sredinsko upognjeno gredjo za skoraj uravnoteženo delovanje obraza. Super Select GOLO 6 je natančno rezkan iz nerjavečega jekla 303 in ima integrirano podplatno ploščo, strojno izdelano iz letalskega aluminija 6061. Ta konfiguracija, ki je brezhibno zlita s telesom, je Scottyju omogočila oblikovanje bolj trdnega nerjavečega jekla na obrazu in obodu, kar je povečalo MOI, ravnotežje in občutek.

VEČMATERIALNA KONSTRUKCIJA

  • Super Select GOLO 6 razširja preizkušeno gradbeno metodologijo Scottyja Camerona z vključevanjem komplementarnih materialov za doseganje želenih lastnosti delovanja. Z natančno rezkano podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, ki je strokovno oblikovana v glavo zatikala iz nerjavečega jekla 303, ima Super Select GOLO 6 višji MOI, optimalno porazdelitev teže, vrhunsko ravnotežje in odličen občutek.

TEHNOLOGIJA DVOJNEGA REZKANJA OBRAZA

  • Združuje legendarno mehkobo globoko brušenih žlebov s povratnimi informacijami in kotaljenjem srednje brušenih ponudb, Scottyjeva dvojno brušena obrazna tekstura prinaša občutek, ki ga je navdihnil Tour, na novo raven.

TEHNOLOGIJA MID-BEND SHAFT

  • Super Select GOLO 6, ki je opremljen z ročajem Pistolero Plus in trakom za gred po meri, je zasnovan z brezstopenjsko jekleno gredjo, ki je zasnovana tako, da zmanjša rotacijo obraza - ali lok - v udarcu z vključitvijo enega "sredinskega" upogiba, usmerjenega neposredno po ciljni črti.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolero Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina

Offset


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5