cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2.5 Plus Leva roka 35''

5
Z enako obliko glave za izboljšanje MOI kot Super Select Newport 2 Plus, Super Select Newport 2.5 Plus dodaja Scottyjev izklesan I-beam-style jet neck za spodbujanje dodatnega pretoka prstov pri udarcu. S širšo prirobnico je to še ena oblika,...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-25
Putter Scotty Cameron 2023 Select Newport 2.5 Plus Leva roka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2.5 Plus Leva roka 35''

453 €

Koda izdelka: 745LE35 | ID: 1086301

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2.5 Plus Leva roka 35''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z enako obliko glave za izboljšanje MOI kot Super Select Newport 2 Plus, Super Select Newport 2.5 Plus dodaja Scottyjev izklesan I-beam-style jet neck za spodbujanje dodatnega pretoka prstov pri udarcu. S širšo prirobnico je to še ena oblika, navdihnjena s turnejo, ki uvaja naslednji profil v visoko zmogljivi zasnovi rezila. Newport 2.5 Plus, brušen v ZDA iz nerjavečega jekla 303 s trdno površino in tehnologijo dvojno rezkane površine linije, ima vgrajeno podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, prozorno anodizirano in vgravirano z grafiko linije. Rezkana vidna črta prirobnice zagotavlja čisto poravnavo, medtem ko prilagodljive uteži podplata iz nerjavečega jekla zagotavljajo ravnovesje. Palica vključuje trak za vrvico, pokrivalo za glavo in teksturiran oprijem Pistolini Plus.

DIZAJN 'PLUS', KI IZBOLJŠA MOI

  • S težo, ki je strateško porazdeljena po obodu glave udarca za večji MOI, je bila ustvarjena Super Select Newport 2.5 Plus v inovativni novi velikosti med širino Newport 2 in Squareback 2 s širšimi prirobnicami.

VEČMATERIALNA KONSTRUKCIJA

  • Super Select Newport 2.5 Plus razširja preizkušeno konstrukcijsko metodologijo Scottyja Camerona z vključevanjem komplementarnih materialov za doseganje želenih lastnosti delovanja. Vsak model 'Plus' uporablja natančno rezkano podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, ki je strokovno oblikovana v glavo zatikala iz nerjavečega jekla 303, kar omogoča pravilno porazdelitev teže, ravnotežje in občutek.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolini Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

henri c.

Splošni vtis

Super rapide mais le prix pourrait être meilleur