cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Leva roka 35''

5
Izpopolnjena in na novo zasnovana za leto 2023, ikonična Scotty Cameron obtežena oblika pete in prstov – Super Select Newport 2 – se ponovno pojavlja kot vodilni model najsodobnejše linije rezil doslej. Newport 2, brušen v ZDA iz nerjavečega jekla...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Putter Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Leva roka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Leva roka 35''

470 €

Koda izdelka: 745LC35 | ID: 1086299

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Leva roka 35''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Izpopolnjena in na novo zasnovana za leto 2023, ikonična Scotty Cameron obtežena oblika pete in prstov – Super Select Newport 2 – se ponovno pojavlja kot vodilni model najsodobnejše linije rezil doslej. Newport 2, brušen v ZDA iz nerjavečega jekla 303 s prilagodljivimi utežmi podplatov iz volframa, ohranja svojo zasnovo s tremi podplati, vključuje I-beam vodovodni vrat, ki ga je navdihnil Tour, in uvaja tehnologijo dvojno rezkanega obraza, postopek rezkanja, ki se zgleduje po globoko rezkanih modelih, vendar z drugim prehodom rezkarja za izravnavo ali gladkost čelnih utorov za zagotavljanje povratnih informacij, povezanih s sredinskim rezkarjem in zelo dosledno ploskvijo čela. Super Select Newport 2 se ponaša z grafiko linije, trakom na stebru, pokrivalom za glavo in teksturiranim ročajem Pistolini Plus.

I-BEAM VODOVODNI VRAT

  • Natančno izklesane zasnove vratu dajejo vsakemu modelu bolj dinamičen, industrijski videz, hkrati pa omogočajo odstranitev in ciljno premeščanje teže z vratu na peto in prste glave kita. To je skupaj s strateško postavljeno zarezo na modelih z nastavljivimi vratovi – postavljeno za natančno nastavitev leže – in večjimi Scottyjevimi značilnimi brušenimi pikami v žepu omogočilo natančno prerazporeditev dodatne teže za izboljšano zmogljivost.

TEHNOLOGIJA DVOJNEGA REZKANJA OBRAZA

  • Združuje legendarno mehkobo globoko brušenih žlebov s povratnimi informacijami in kotaljenjem srednje brušenih ponudb, Scottyjeva tehnologija dvojno rezkanega obraza prinaša občutek, ki ga navdihuje potovanje, na novo raven.

UTEŽEVANJE

  • Vsak Super Select Newport 2 ima utež zmogljivosti z dvema prilagodljivima utežima pete-prsti volframovega podplata.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolini Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina

Offset


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

5

Julia H.

Splošni vtis

Datum
05.04.2023
Ocenjena varianta

Very quick delivery

Ralph Edgar D.

Splošni vtis

Datum
10.12.2023
Ocenjena varianta

Bester Putter den ich je hatte zu einem spitzen Preis.