cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna roka 35''

5
S prirobnico, ki je nekoliko širša od Super Select Newport 2 in ožja od Super Select Squareback 2, ponuja Super Select Newport 2 Plus obliko, ki jo je navdihnila Tour, ki uvaja naslednji profil v visoko zmogljivi zasnovi rezila. Newport 2 Plus,...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Putter Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna roka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna roka 35''

462 €

Koda izdelka: 745RD35 | ID: 1086317

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna roka 35''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

S prirobnico, ki je nekoliko širša od Super Select Newport 2 in ožja od Super Select Squareback 2, ponuja Super Select Newport 2 Plus obliko, ki jo je navdihnila Tour, ki uvaja naslednji profil v visoko zmogljivi zasnovi rezila. Newport 2 Plus, brušen v ZDA iz nerjavečega jekla 303 s trdno površino, ima podplat iz aluminija 6061, eloksiran, prozoren in vgraviran z grafiko linije. Podplatna plošča omogoča, da se teža namesti na obod udarne glave za večji MOI in večjo stabilnost. Rezkana vidna črta prirobnice zagotavlja čisto poravnavo, medtem ko prilagodljive uteži podplata iz nerjavečega jekla zagotavljajo ravnovesje. Super Select Newport 2 Plus vključuje trak linije, pokrivalo za glavo in teksturiran oprijem Pistolini Plus.

DIZAJN 'PLUS', KI IZBOLJŠA MOI

  • Super Select Newport 2 Plus ima inovativen, nekoliko širši profil od standardnih dimenzij rezila od obraza do prirobnice, ki zagotavlja edinstven, zaupanja vzbujajoč pogled z naslova in poveča MOI, hkrati pa ohranja estetiko in čisto poravnavo, povezano z rezili.

VEČMATERIALNA KONSTRUKCIJA

  • Super Select Newport 2 Plus razširja preverjeno konstrukcijsko metodologijo Scottyja Camerona z vključevanjem komplementarnih materialov za doseganje želenih lastnosti delovanja. Vsak model 'Plus' uporablja natančno rezkano podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, ki je strokovno oblikovana v glavo zatikala iz nerjavečega jekla 303, kar omogoča pravilno porazdelitev teže, ravnotežje in občutek.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolini Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina

Offset


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Patrick H.

Splošni vtis

Alles super! Schneller Versand!

Taeyoon L.

Splošni vtis

Good as reputation.