cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna roka 35''

Izdelan nekoliko širši, merjen od čelne strani do prirobnice, Super Select Newport Plus ponuja novo velikost v visokozmogljivem dizajnu rezila. Zanašajoč se na preizkušeno metodologijo zasnove z več materiali, je Scotty prilagodil popolnejši...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-19
Putter Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna roka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna roka 35''

499 €

Koda izdelka: 745RB35 | ID: 1086311

Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna roka 35''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Izdelan nekoliko širši, merjen od čelne strani do prirobnice, Super Select Newport Plus ponuja novo velikost v visokozmogljivem dizajnu rezila. Zanašajoč se na preizkušeno metodologijo zasnove z več materiali, je Scotty prilagodil popolnejši profil tako, da je težo porazdelil po obodu igralca in vgradil podplat iz letalskega aluminija 6061, eloksiran, prozoren in vgraviran s prefinjeno grafiko linije. Rezkana vidna črta prirobnice zagotavlja čisto poravnavo, medtem ko prilagodljive uteži podplata iz nerjavečega jekla zagotavljajo ravnovesje. Paket dopolnjujejo teksturiran oprijem Pistolini Plus, trak na stebru in pokrivalo Super Select.

'PLUS' DIZAJN

  • Super Select Newport Plus ima inovativen, nekoliko širši profil od standardnih dimenzij rezila, ki zagotavlja edinstven, zaupanja vzbujajoč pogled z naslova in poveča MOI, hkrati pa ohranja videz in čisto poravnavo, ki je povezana z rezili.

VEČMATERIALNA KONSTRUKCIJA

  • Super Select Newport Plus razširja preizkušeno konstrukcijsko metodologijo Scottyja Camerona z vključevanjem komplementarnih materialov za doseganje želenih lastnosti delovanja. Vsak model 'Plus' uporablja natančno brušeno podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, ki je strokovno oblikovana v glavo zatikala iz nerjavečega jekla 303, kar omogoča pravilno porazdelitev teže, ravnotežje in občutek.

UTEŽEVANJE

  • Vsak Super Select Newport Plus ima utež zmogljivosti z dvema utežmama jeklenega podplata med peto in prsti, ki se ujemajo z dolžino palca za dosleden občutek in zmogljivost na kateri koli dolžini.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolini Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina

Offset


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki