cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Scotty Cameron 2023 Select Squareback 2 Desna roka 35''

5
Super Select Squareback 2, dodelan za leto 2023 z natančno oblikovanim I-beam vratom, ki ga je navdihnila Tour-inspiracija, Scottyjevo tehnologijo dvojno rezkanega obraza in strojno obdelanimi češnjevimi bombami, je prizanesljiv srednji mallet, ki...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 4 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-22
446 €
457 €
Putter Scotty Cameron 2023 Select Squareback 2 Desna roka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Squareback 2 Desna roka 35''

446 €
457 €

Koda izdelka: 745RS35 | ID: 1086332

Scotty Cameron 2023 Select Squareback 2 Desna roka 35''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Super Select Squareback 2, dodelan za leto 2023 z natančno oblikovanim I-beam vratom, ki ga je navdihnila Tour-inspiracija, Scottyjevo tehnologijo dvojno rezkanega obraza in strojno obdelanimi češnjevimi bombami, je prizanesljiv srednji mallet, ki ga pozdravljajo igralci, ki iščejo čisto, poravnavo. -promocija linij tega večnega izvajalca. Super Select Squareback 2 ima trdno rezkano površino in vgrajeno podplatno ploščo iz aluminija 6061, ki omogoča višji MOI z večjo težo v peti, prstih in obodu, uteži za podplate iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo stabilnost in vključujejo trak na liniji, pokrivalo za glavo in teksturiran ročaj Pistolero Plus.

I-BEAM VODOVODNI VRAT

  • Natančno izklesane zasnove vratu dajejo vsakemu modelu bolj dinamičen, industrijski videz, hkrati pa omogočajo odstranitev in ciljno premeščanje teže z vratu na peto in prste glave kita. To je skupaj s strateško postavljeno zarezo na modelih z nastavljivimi vratovi – postavljeno za natančno nastavitev leže – in večjimi Scottyjevimi značilnimi brušenimi pikami v žepu omogočilo natančno prerazporeditev dodatne teže za izboljšano zmogljivost.

TEHNOLOGIJA DVOJNEGA REZKANJA OBRAZA

  • Združuje legendarno mehkobo globoko brušenih žlebov s povratnimi informacijami in kotaljenjem srednje brušenih ponudb, Scottyjeva dvojno brušena obrazna tekstura prinaša občutek, ki ga je navdihnil Tour, na novo raven.

VEČMATERIALNA KONSTRUKCIJA

  • Super Select Squareback 2 razširja preizkušeno konstrukcijsko metodologijo Scottyja Camerona z vključevanjem komplementarnih materialov za doseganje želenih lastnosti delovanja. Vsak model 'Plus' uporablja natančno rezkano podplatno ploščo iz letalskega aluminija 6061, ki je strokovno oblikovana v glavo zatikala iz nerjavečega jekla 303, kar omogoča pravilno porazdelitev teže, ravnotežje in občutek.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Oblika

Lie

Ročaj

Pistolero Plus


Dodatki

Loft


Mere in teža

Dolžina


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Carsten A.

Splošni vtis

Datum
25.06.2023

Perfekte Abwicklung