cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Sela Wave White Zebrano

Deli telesa Wave Cajons so narejeni iz novega sestavljenega materiala, ki je sestavljen iz lesa in plastike. To daje cajonu izjemno moč, ki močno vpliva na zvok. Uporabljajo se samo igralne površine, ki glede na zvok in obliko popolnoma ustrezajo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SE022 | ID: 226829

Sela Wave White Zebrano

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Deli telesa Wave Cajons so narejeni iz novega sestavljenega materiala, ki je sestavljen iz lesa in plastike. To daje cajonu izjemno moč, ki močno vpliva na zvok. Uporabljajo se samo igralne površine, ki glede na zvok in obliko popolnoma ustrezajo telesu. Bogat značilen bas in izredno občutljiv odziv zvoka z zanko povzročata senzacionalni instrument, ki je brez primere. Videz Wave Cajon se spreminja glede na pojavnost svetlobe v vedno vznemirljivih različicah. Površina je nedrseča, zato dodatna blazinica cajon ni potrebna. Prečna žlebasta struktura stranskih delov celo omogoča güiro in pralno desko, kot so tehnike igranja.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mere: pribl. 47 x 30 x 30 cm Posebno prevlečeno telo iz breze, 11 slojev Ročno izbrana igralna površina Sela Thin Splash Zamenljiva igralna površina Trdni, zaobljeni vogali iz najboljšega javorjevega lesa Odstranljiv sistem Sela Snare Individualno nastavljiv snare zvok Special Clap Corner zvok Visokokakovostni deli, “ Izdelano v Nemčiji ”gumijaste noge brez drsenja.

Priporočljivi dodatki