cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Shimano Ultegra ST-R8150 12-2 Ročica

5
Hitro in intuitivno prestavljanje. Jasno definiran občutek klika z ergonomsko prestavno ročico. Boljši nadzor nad kolesom in samozavest v pogojih dirke. Oblika in tekstura pokrova optimizirata oprijem in prenos zavorne moči Vrsta: CESTA 12...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 5 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-18
295 €
304 €
Ročica Shimano Ultegra ST-R8150 12-2 Ročica

Shimano Ultegra ST-R8150 12-2 Ročica

295 €
304 €

Koda izdelka: ISTR8150PA | ID: 1041294

Shimano Ultegra ST-R8150 12-2 Ročica

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Hitro in intuitivno prestavljanje. Jasno definiran občutek klika z ergonomsko prestavno ročico. Boljši nadzor nad kolesom in samozavest v pogojih dirke. Oblika in tekstura pokrova optimizirata oprijem in prenos zavorne moči

  • Vrsta: CESTA
  • 12 hitrosti
  • Vrsta montaže: ravna montaža

Tehnologije

E-cev

  • Storitev SHIMANO E-TUBE povezuje voznike s kolesi prek najnovejše tehnologije. Z brezplačnim prenosom aplikacij E-TUBE lahko izboljšate bolj razburljivo,
    priročna, udobna in pametnejša izkušnja povezovanja.

SLR-EV

  • SLR-EV je SLR z dvojno simetrično vrtljivo zavorno čeljustjo. Zasnova zavore s kratkimi rokami uporablja dva ležaja in valj za večjo učinkovitost v območju vrtenja ter zagotavlja vrhunsko modulacijo in moč zaviranja. Skupaj z zavornim kablom BC-9000 najnovejše čeljusti zagotavljajo 36 % večjo zavorno moč kot prejšnji model zavor SHIMANO.

Prilagodi doseg

  • Zavorna ročica je opremljena z mehanizmom za nastavitev dosega. Razdaljo od ročaja krmila do vzvoda je mogoče prilagoditi glede na velikost roke, vrsto vožnje in individualne želje voznika.

Dvojna krmilna ročica

  • Dvojna krmilna ročica ima optimizirano strukturo s funkcijami, ki vključujejo lažji vrtljivi del na bližnji strani prestavne enote in vgrajen prestavni kabel za lažje krmiljenje. Njegovi številni sestavni deli so narejeni tako kompaktno in natančno, da dosežejo izjemno hitro delovanje.

PUSTI ČAS ZA SEBI

  • Pobegnite od vsakdanjega stereotipa, odkrijte neskončne možnosti in občutek svobode. Ugotovite, kaj je resnično pomembno, in prehitite čas z novo Ultegro.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta izdelka


Lastnosti

Število prestav

12, 2

Tip zavore


Država

Država izvora

Malezija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

5

Antonio Luca C.

Splošni vtis

Datum
25.10.2023

Miglior prezzo in rete, consegna in 4 giorni e prodotto perfetto! Thanks

Flavio C.

Splošni vtis

Datum
24.10.2023

Prezzo ottimo...consegna nei tempi previsti

Jose Vicente V.

Splošni vtis

Datum
02.10.2023

Calidad precio perfecto Shimano no falla 👍