cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Sonor Smart Force Xtend Combo Set Black

Bobni s kompletom kit in strojno opremo iz serije Smart Force (model XSFX 11 COMBO), ima 18-x 16-palčni bas boben s sistemom Bass drum Bracket (uporablja se za dvig manjših basov bobnov) 10 "x 8" in 12 "x 10 Toms, 14 "x 14" talna tom in 14 "x...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SFX11COMBO-BK | ID: 224857

Sonor Smart Force Xtend Combo Set Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bobni s kompletom kit in strojno opremo iz serije Smart Force (model XSFX 11 COMBO), ima 18-x 16-palčni bas boben s sistemom Bass drum Bracket (uporablja se za dvig manjših basov bobnov) 10 "x 8" in 12 "x 10 Toms, 14 "x 14" talna tom in 14 "x 5,5" lesena zanka. Bobni so izdelani iz 9 slojevite javorjeve konstrukcije s širino 7,2 mm. Izdelek je v črni barvi. Bobni so opremljeni s 3-krat ukrivljenimi platišči širine 1,6 mm in školjkami Tunesafe. Strojna oprema ima kromirano barvo. Drumset vsebuje strojne garniture, ki vsebujejo držalo tom, mini stojalo za ogrodje, stojalo za činele, stojalo za zanko, stojalo za Hi-Hat, enojno stopalko, bobnični stol in set za činele Sonor CB8, izdelano iz zlitine B8. V kompletu Cymbal je par 14 “Hi-Hats, 16“ Crash činele in 20 “Ride činele.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki