cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Steinberg Cubase Pro 9

4,85
Vrhunski glasbeni software namenjen uporabnikom, ki se profesionalno ukvarjajo in tudi živijo od vsakodnevnega snemanja, editiranja in mixanja glasbe. Verzija PRO 8.5 je naslednik verzije PRO 8 in je bila obogatena z VST tranzitom, storitvijo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CUBASE-PRO-9 | ID: 224892

Steinberg Cubase Pro 9

Vrhunski glasbeni software namenjen uporabnikom, ki se profesionalno ukvarjajo in tudi živijo od vsakodnevnega snemanja, editiranja in mixanja glasbe. Verzija PRO 8.5 je naslednik verzije PRO 8 in je bila obogatena z VST tranzitom, storitvijo Cloud za shranjevanje in deljenje produktov, z novim virtualnim analognim syntetizatorjem Retrologue 2, Dynamic Hover Mode in Static Mode v Mixu konzole ter z lahkim importom trackov z drugih projektov. Verzija 8.5, enako kot verzija 8 uporablja najnovejše tehnologije, zahvaljujoč katerim je delo mnogo hitrejše, bolj gladko in elegantnejše. Cubase 8.5 ima prav tako na voljo povečano zmogljivost za več inštrumentov, več sledi, krajšim branjem in shranjevanjem trackov. Velike projekte odpre kar 4x hitreje kot doslej. V paketu je tudi USB licenčni ključ.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 19 uporabniških recenzij:

4,85

Reinhard N.

Splošni vtis

Datum
21.01.2017

Das Programm friert manchmal ein beim Auswählen von VST Instrumenten. Wird hoffe ich beim nächsten update behoben

Antal S.

Splošni vtis

Datum
30.09.2016

5-öst 32 bitest használtam eddig, mert az tudta a legnagyobb mennyiségű plugint hajtani egyszerre recsegés nélkül. Aztán megvettem ezt, mert letöltöttem a demót, és ez két és félszer annyit tudott gond nélkül hajtani. Nem sokkal olcsóbb egy új hangkártya sem, de persze lényegesen drágább mint egy Reaper. Annak éri ez meg, aki nem csak zenélni akar, hanem mondjuk filmet hangozni is.