cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

TC Electronic M3000 Studio Reverb Processor

Studio 1U reverbni procesor z dvojnim motorjem, ki omogoča dva hkratna reverba ali učinka. Enota ponuja 600 tovarniških prednastavitev (250 enojnih prednastavitev plus 50 kombiniranih prednastavljenih prednastavitev glasbe in 250 enojnih motorjev...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: M3000 | ID: 225104

TC Electronic M3000 Studio Reverb Processor

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Studio 1U reverbni procesor z dvojnim motorjem, ki omogoča dva hkratna reverba ali učinka. Enota ponuja 600 tovarniških prednastavitev (250 enojnih prednastavitev plus 50 kombiniranih prednastavljenih prednastavitev glasbe in 250 enojnih motorjev ter 50 kombiniranih prednastavitev za film in postprodukcijo). Omogoča učinke (Delay, Pitch, Chorus, Tremolo, Panner, Phaser, De-Esser, Expander / Gate, Compressor), ki jih lahko uporabljate sami ali s programi za reverb. Na zadnji plošči je vhod za napajanje, analogni XLR vhodi / izhodi, MIDI (vhod, skozi izhod), digitalni ADAT Tos-link vhod / izhod, digitalni AES / EBU S / PDIF vhod / izhod, Sync RCA vhod in zunanji nadzorni vhod . Poraba energije je <20W. Dimenzije: 483 x 44 x 208 mm. Teža: 2,35 kg. Izdelek je na voljo v jeklenem podvozju z aluminijasto sprednjo ploščo.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki