cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Tech 21 Character Series VT Bass Deluxe

5
Večnamenski ojačevalnik bas-kitare iz serije Character. Simulira zvok s tehnologijo SansAmp in služi kot podaljšek pedala SansAmp Character VT Bass V2. Ima dva vhoda instrumentov in lahko za en vhod shrani tri zvoke ali šest zvokov. Simulira...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Bas kitarski efekt Tech 21 Character Series VT Bass Deluxe

Tech 21 Character Series VT Bass Deluxe

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CHARACTER-VT-BASS-DELUXE | ID: 226662

Tech 21 Character Series VT Bass Deluxe

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Večnamenski ojačevalnik bas-kitare iz serije Character. Simulira zvok s tehnologijo SansAmp in služi kot podaljšek pedala SansAmp Character VT Bass V2. Ima dva vhoda instrumentov in lahko za en vhod shrani tri zvoke ali šest zvokov. Simulira lahko nizke ojačevalnike, kot so SVT, B15N ali bogat izkrivljen bas. Ima aktivni EQ, ga je mogoče priključiti neposredno v mešalnik ali uporabiti kot predpojačalo pred ojačevalnikom moči, simulacijo zvočnikov, ki simulira škatlo z 10 "zvočniki, široko paleto popačenj in tihimi stikali po meri. Opremljen je s krmilnimi elementi za Level, Drive, High, Mid, Low, Character in vsebuje tri nožne stikale za shranjevanje nastavitev in eno stikalo za izbiro zvočne banke. Poveže se s 6,3 mm priključkom za vhodni vhod A, 6,3 mm priključek za vhod Vhod B, izhod priključka 6,3 mm, Izhod XLR, priključki FX Send in FX Return jack za efektno zanko in vhod adapterja. Naprava ima napajanje z 9V baterijo ali Tech21 EU DC2 adapterjem (ni priložen). Opremljena je z LED indikacijo, ima kovinsko ohišje in je ročno izdelan v ZDA. Dimenzije: 247,65 x 133,35 x 50,8 mm.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Ralf G.

Splošni vtis

Datum
24.10.2016

Sehr guter Sound, sowohl für live über einen Amp als auch für Recording-Zwecke. Lediglich die Bedienung des Knopfes für Kanalumschaltung/Effektweg hätte man besser lösen können. Unter dem Strich absolut empfehlenswert!