cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

UrbanEars Reimers Team Apple

4,01
Te lahke ušesne slušalke so resnično zbrale skupaj. Osredotočite se na svoj impulz z nastavitvijo brez pretirane nastavitve, vključno s popolno prilegajočo se tehnologijo EarClick in pametnim dvojnim posnetkom, ki ohranja vse na svojem mestu....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Slušalke za v uho UrbanEars Reimers Team Apple

UrbanEars Reimers Team Apple

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 04091224 | ID: 226678

UrbanEars Reimers Team Apple

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Te lahke ušesne slušalke so resnično zbrale skupaj. Osredotočite se na svoj impulz z nastavitvijo brez pretirane nastavitve, vključno s popolno prilegajočo se tehnologijo EarClick in pametnim dvojnim posnetkom, ki ohranja vse na svojem mestu. Vgrajeni mikrofon in daljinski upravljalnik omogočata sprejemanje klicev med vožnjo. Odsevni kabel vam nudi dodatno nočno zaščito pred več urno potenjem. Ta različica Reimersa ima nadzor glasnosti, ki je posebej zasnovan za Apple izdelke, kot so iPhone, iPod ali iPad. - Načelo zvoka: 15,4 mm ročno gonilniki - frekvenčni odziv: 20 Hz - 20 kHz - impedanca: 32 Ohm - občutljivost: 115 dB - največja vhodna moč: 5 mW - priključek: 3,5 mm vtič - barva: tim.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Mikrofon

Da


Lastnosti

Sistem

Barva glede na proizvajalca

Team


Akustika

Občutljivost


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 5 uporabniških recenzij:

4,01

Lukas K.

Splošni vtis

Datum
29.06.2016

Kabel vypadal jako opletany, nicmene je pouze plastovy s sedou linkou. Pouze jedna velikost gumovych "spuntu" (v baleni 2x)

Mario B.

Splošni vtis

Datum
02.01.2018
Ocenjena varianta

Vor allem der Tragekomfort ist herausragend. Akustik und Höreindruck überzeugen.

Gábor M.

Splošni vtis

Datum
26.12.2016
Ocenjena varianta

Apple füles helyett vettem, ugyan úgy tudom kezelni vele a telefont, kényelmes, kicsit masszívabbnak érződik, jobban is szól, mikrofonja is király. Egyedül a pipás jacket hiányolom, ami miatt még jobban tetszett, de sajnos csak a képen van. Összességében tetszik.