Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Viadana 28 mm Single Block Swivel With Shackle

Enojni vrtljivi kroglični ležajni blok z veznikom. Izjemno lahki, snopi vozijo na dvojnih dirkah Delrin® krogličnih ležajev za minimalno trenje. Običajno zaposleni na majhnih čolnih za potniške predpise, bum vagone in brivske vlačilce. Delrin®...
Ni na zalogi
Izdelek ni na voljo
12,70 €
Škripci Viadana Viadana 28 mm Single Block Swivel With Shackle

Viadana 28 mm Single Block Swivel With Shackle

12,70 €

Koda izdelka: V11-63 | ID: 277150

Viadana 28 mm Single Block Swivel With Shackle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Enojni vrtljivi kroglični ležajni blok z veznikom. Izjemno lahki, snopi vozijo na dvojnih dirkah Delrin® krogličnih ležajev za minimalno trenje. Običajno zaposleni na majhnih čolnih za potniške predpise, bum vagone in brivske vlačilce. Delrin® obrazi, ščitniki in kroglični ležaji. Trakovi za tovor iz nerjavečega jekla (AISI 316) Premer tuljave: 28 mm, Največja velikost vrvi: 8 mm, Skupna višina: 51 mm, Teža: 24 g, Raztezna obremenitev: 600 kg, Največja delovna obremenitev: 150 kg, Razdalja lukenj: 55 mm, Premer luknje: 5 mm.

Parametri in specifikacija

Mere in teža

Premer

Dolžina

Premer (mm)

28

Pretržna sila

Max Rope Diameter

Max Working Load

Teža

24 g


Država

Država izvora

Italija