cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Vox
Prodaja končana

Vox VSS-1 Starstream Frame Black

Električna kitara za modeliranje s tridimenzionalnim in inovativnim ohišjem iz serije Starstream. Odlikuje elektronski sistem AREOS-D, ki uporablja magnetne pickupe za izdelavo električnih modelov zvoka kitare. Vsebuje 27 zvokov (9 bank x 3) in 6...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: VSS-1-FBK | ID: 226023

Vox VSS-1 Starstream Frame Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara za modeliranje s tridimenzionalnim in inovativnim ohišjem iz serije Starstream. Odlikuje elektronski sistem AREOS-D, ki uporablja magnetne pickupe za izdelavo električnih modelov zvoka kitare. Vsebuje 27 zvokov (9 bank x 3) in 6 uporabniških programov (2 banke x 3). Zvoki sintetizatorja se dinamično odzivajo na vibrato in izbirajo napad. Telo je izdelano iz mango lesa, vrat v obliki črke C s polmerom 310 mm pa je iz javorjevega lesa. Kitara odlikuje palico palisavega lesa z 22 srednjimi jumbo freti. Dolžina lestvice je 638 mm, širina matice pa 43 mm. Kitara je opremljena z dvema VOX XLM piezo pickupoma. Zvok nadzorujemo s 3-smernim stikalom modela, izbirnikom skupine, glasnostjo, tonom, pogonom / povratnim pomikom, napajanjem, FX (učinek) / Prekliči in zapiši. Povezava s 6,3 mm izhodom kitare in 3,5 mm izhodom za slušalke. Paket ima tremolo roko, nastavitveni ključ, 4 alkalne baterije (AA. LR6 in vrečko. Izdelek je v okvirju Black Black.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

AA (4 x)

Napajanje

None, Only Battery Operated


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki