cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Wilson Staff D7 Irons 5-PWGW RH Graphite Regular

Wilson D7 Irons predstavljajo vrhunec tehnologije igranja golfa, natančno zasnovane, da golfistom zagotavljajo izjemno zmogljivost in natančnost na igrišču. Power Hole tehnologija Strateško nameščen okoli obraza palice, da poveča upogib obraza,...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 7 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-23
399 €
799 €
- 50 %
Golf palica - železa Wilson Staff D7 Irons 5-PWGW RH Graphite Regular

Wilson Staff D7 Irons 5-PWGW RH Graphite Regular

399 €
799 €
- 50 %

Koda izdelka: WGR171400R | ID: 1127505

Wilson Staff D7 Irons 5-PWGW RH Graphite Regular

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Wilson D7 Irons predstavljajo vrhunec tehnologije igranja golfa, natančno zasnovane, da golfistom zagotavljajo izjemno zmogljivost in natančnost na igrišču.

Power Hole tehnologija

  • Strateško nameščen okoli obraza palice, da poveča upogib obraza, poveča hitrost žoge in poveča razdaljo, tudi pri udarcih izven centra. Ta inovativna tehnologija zagotavlja eksplozivno moč in odpuščanje po celem obrazu.

Progresivna zmogljivost

  • D7 Irons se ponašajo s progresivno zasnovo, ki optimizira zmogljivost celotnega kompleta. Dolgi likalniki imajo širše podplate in nižje profile za izboljšano odpuščanje in izstrelitev, medtem ko imajo kratki liniji tanjšo zgornji del in izboljšan nadzor za natančno ustvarjanje udarcev.

Lahka konstrukcija

  • Izdelane iz lahkih materialov, vključno z visoko trdnim jeklenim obrazom in ultra tanko zasnovo paličastega obraza, so D7 Irons zasnovane za povečanje hitrosti in razdalje glave palice brez žrtvovanja stabilnosti ali nadzora. Lahka konstrukcija spodbuja lahkotno mehaniko nihanja in izboljšano konsistenco.

Izboljšan občutek in zvok

  • Z mehkim, odzivnim občutkom in zadovoljivim zvokom ob udarcu D7 Irons nudi igralcem golfa takojšnjo povratno informacijo in samozavestno zmogljivost pri vsakem zamahu. Optimizirana teža in konstrukcija ironov izboljšata občutek in zvok ter igralcem golfa omogočata natančno določanje razdalje.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Flex

Shaft

Metoda proizvodnje


Pakiranje

Sestava kompleta


Mere in teža

Število golf klubov

6


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki