cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Wilson Staff Dynapower Irons 5-PWSW RH Graphite Regular

5
Likalniki Dynapower spet na novo definirajo razdaljo. Z uporabo ekskluzivnega Dynapower AI imajo ti likalniki spremenljivo debelino ploskve, da naredijo obraz palice bolj vroč, zlasti od sredine do prstov, kjer je zadetih 85 % udarcev. DYNAPOWER...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Golf palica - železa Wilson Staff Dynapower Irons 5-PWSW RH Graphite Regular

Wilson Staff Dynapower Irons 5-PWSW RH Graphite Regular

849 €

Koda izdelka: WG1P028903R | ID: 1086737

Wilson Staff Dynapower Irons 5-PWSW RH Graphite Regular

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Likalniki Dynapower spet na novo definirajo razdaljo. Z uporabo ekskluzivnega Dynapower AI imajo ti likalniki spremenljivo debelino ploskve, da naredijo obraz palice bolj vroč, zlasti od sredine do prstov, kjer je zadetih 85 % udarcev.

DYNAPOWER AI

  • Dynapower je analiziral na tisoče kombinacij spremenljive debeline površine in lokacij lukenj za napajanje ter zagotovil optimalno kombinacijo. Dynapower Irons zagotavljajo največje hitrosti žogice po celotnem obrazu palice, s poudarkom na sredini in prstu na nogi, saj tam izvedejo 65 % udarcev golfistov z 10+ hendikepi.

VISOKA MOI, NIZKA CG DIZAJN GLAVE

  • Ikalniki Dynapower imajo zasnovo glave z visokim MOI, ki odpušča udarce izven središča, in nizko središče gravitacije, ki spodbuja višje spuščanje in strmejše kote spuščanja.

OBLIKA GLAVE, PO NAVDIHU OD IGRALCEV

  • Likalniki Dynapower se ponašajo s popolnim ravnovesjem prijetne zgornje črte, optimalnega odmika in gladkega cevka za močan in prijeten videz na naslovu.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Flex

Shaft

Model shaftu


Pakiranje

Sestava kompleta


Mere in teža

Število golf klubov

7


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Michael B.

Splošni vtis

Datum
10.09.2023

Super Produkt, guter Preis und schnelle Lieferung. Gerne Wieder!