cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Wilson Staff Tour Velocity Golf Balls White 15 Ball Pack

Zmagovalna kombinacija razdalje, zmogljivosti in vzdržljivosti po dostopni ceni. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, bodo te žogice za golf zagotovo zagotavljale dosledno delovanje in vam pomagale povečati svoj potencial na...
Na zalogi > 20 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-25
Golf žogice Wilson Staff Tour Velocity Golf Balls White 15 Ball Pack

Wilson Staff Tour Velocity Golf Balls White 15 Ball Pack

15,10 €

Koda izdelka: WGWR75000 | ID: 1127506

Wilson Staff Tour Velocity Golf Balls White 15 Ball Pack

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zmagovalna kombinacija razdalje, zmogljivosti in vzdržljivosti po dostopni ceni. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, bodo te žogice za golf zagotovo zagotavljale dosledno delovanje in vam pomagale povečati svoj potencial na igrišču.

Visoko energijsko jedro

  • Vsebuje visokoenergijsko jedro, ki spodbuja hitre hitrosti žoge in zmanjša vrtenje, kar ima za posledico daljše, bolj ravne udarce izven majice in izboljšano splošno zmogljivost na razdalji po celotni vreči.

Napredni vzorec vdolbinic

  • Žogice za golf so opremljene z naprednim vzorcem vdolbinic, ki izboljša aerodinamiko in spodbuja prodoren let žogice z zmanjšanim uporom in povečanim vzgonom, kar igralcem golfa omogoča doseganje optimalne poti in nadzora razdalje v različnih pogojih igranja.

Mehak občutek

  • Kljub svoji zasnovi, osredotočeni na razdaljo, nudijo žoge mehak občutek in odzivne povratne informacije pri vseh strelih, vključno s streli približevanja in streli z zelenice. Mehkejši občutek izboljša dotik in nadzor okoli zelenic, kar igralcem golfa zagotavlja samozavest pri zabijanju udarcev.

Vzdržljivost

  • Žogice, izdelane s trpežnim ionomernim pokrovom, so narejene tako, da prenesejo težke pogoje igre in ohranijo svojo zmogljivost v več rundah. Trden prevlečni material je odporen na praske, praske in odrgnine, kar zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in dosledno delovanje.

Visoka vidljivost

  • Zasnova visoke vidljivosti pomaga igralcem golfa ostati osredotočeni in samozavestni med igro, še posebej v slabih svetlobnih pogojih.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol


Funkcije

Žog v paketu

15


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

White


Priporočljivi dodatki