cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Wilson Staff Ultra Ladies Half-Set RH Graphite Regular

Izjemna zmogljivost, odpuščanje in slog, zaradi česar je odlična izbira za golfiste, ki želijo izboljšati svojo igro in doseči večji uspeh na igrišču. Natančno inženirstvo Vsaka palica v polovičnem nizu, izdelana s skrbno pozornostjo do...
Na poti 10 kos
Predviden datum dobave 02.05.2024
Golf set Wilson Staff Ultra Ladies Half-Set RH Graphite Regular

Wilson Staff Ultra Ladies Half-Set RH Graphite Regular

271 €

Koda izdelka: WGG157646 | ID: 1127511

Wilson Staff Ultra Ladies Half-Set RH Graphite Regular

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Izjemna zmogljivost, odpuščanje in slog, zaradi česar je odlična izbira za golfiste, ki želijo izboljšati svojo igro in doseči večji uspeh na igrišču.

Natančno inženirstvo

  • Vsaka palica v polovičnem nizu, izdelana s skrbno pozornostjo do podrobnosti, je zasnovana tako, da zagotavlja največjo razdaljo in natančnost, kar golfistom vseh ravni znanja pomaga izboljšati njihovo zmogljivost na igrišču.

Visokokakovostna gradnja

  • Vsebuje vrhunske grafitne gredi, ki zagotavljajo lahko trdnost in optimalno upogibnost, kar spodbuja večje hitrosti nihanja in večjo razdaljo.

Izboljšano odpuščanje

  • Palice imajo strateško postavljeno porazdelitev teže in obtežitev oboda, kar povečuje odpuščanje in stabilnost pri udarcih izven centra. Ta tehnologija odpuščanja pomaga igralcem golfa ohranjati natančnost in razdaljo tudi pri napakah, kar omogoča bolj samozavestno in dosledno igro.

Paket pripravljen za igranje

  • Idealen za začetnike ali tiste, ki želijo nadgraditi svojo opremo, je ta komplet opremljen z lahko in trpežno torbo za stojalo. Torba ima dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših osnovnih pripomočkov za golf, vključno s palicami, žogicami, majicami in dodatki, zaradi česar je priročna za prenašanje in transport vaše opreme.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Shaft

Flex

Barva glede na proizvajalca

Black/Grey/Yellow


Pakiranje

Sestava kompleta

3 FW, 5 H, #7, #9, SW, PW


Priporočljivi dodatki