cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Yamaha RS620 BB

Električna kitara iz serije Revstar. Telo je narejeno iz vrha iz Mahagonija in Plamena Maple. Vratni vrat je izdelan iz Mahagonija. Značilnosti kitare Rosewood fretboard z 22 podstavki Jumbo, akrilnimi vložki, kromirano strojno opremo,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RS620BRB | ID: 225819

Yamaha RS620 BB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije Revstar. Telo je narejeno iz vrha iz Mahagonija in Plamena Maple. Vratni vrat je izdelan iz Mahagonija. Značilnosti kitare Rosewood fretboard z 22 podstavki Jumbo, akrilnimi vložki, kromirano strojno opremo, nastavljivim okrasnim mostom in kromiranimi tunerji. Dolžina lestvice je 628,6 mm, polmer 350 mm. Kitara je opremljena z dvema nabiralnikoma VP-P + 90 humbucker s pokrovom iz satena. Zvok nadzorujemo s 3-smernim stikalom, enim gumbom za glasnost in enim gumbom Tone (Push-Pull, Dry Switch). Izdelek je v barvi Brick Burst.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija


Priporočljivi dodatki